bir garip hikaye (ramazan davulcusu-japon konsolosu-site bekçisi üçgeni)

demin white russian‘a benzeyen ve kendimizin uydurduğu kokteylimizi içiyodum tek başıma. kimisi yattı, kimisi gitti ortamdaki. benim uykum gelmedi bir türlü ve içmeye devam ettim 4,5 kişi bitiremediğimiz bu kokteyli. manzarayı izledim bi süre. tam hüzünlenmişken ramazan davulcusu geçti. ben sinirlendim biraz bu hıyarın tam hüzünlenmişken gelmesine. aşağı indim yakalamak için. ve yakaladım tam dolaştığı sokaktan geri gelmekteyken. kestim önünü ve ” napiyosun lan götelek” diye seslendim. anlamadı sanırım benim dediğimi ve ” iyi sabahlar abi” dedi bana. ben biraz daha sinirlendim tabii ve cevap verdim:
”lan hayvan herif tam içki içiyodum, sızmak üzereydim, nası oluoya da beni uyandırıyosun götveren” diye bağırdım.
benim bağırmamla kendine geldi ve:
– abi kusura bakma ben görev icabı insanları uyandırma çalışıodum. senin uyanacağını tahmin edemedim.
– kes lan hayvan eti yemiş! senin hatan büyük. tam hüzünlenmişken nası bağırırsın holigan gibi lan göt!
Bunun üzerine adam sert cıktı ve üzerime yürümeye başladı. tam o anda adama doğru hızla yöneldim ve ağzının ortasına feci bi şekilde vurdum kimse kusura bakmasın.
Adam da eşek deilya hemen cevap verdi bana. ama salladığı yumruğu hemen alt ettim. Üzerine bir de tekme salladım ki sormayın. Tam hayalarına geldi, çok da sevindim. Tam o esnada bizim bekçi uyuduğu kulübeden hızla çıktı. o da birkaç yumruk salladıktan sonra bi baktık ki adam bayılmış. Adamı orada o halde bıraktıktan sonra eve geldim ve uyudum haberiniz olsun. Hikaye de burada bitti. Bi hatamız olduysa affedin bu hikayede, etmezseniz de ***imde değil. sonuçta içimden geldi ve yaptım. adam olun ilk etapta…

8 thoughts on “bir garip hikaye (ramazan davulcusu-japon konsolosu-site bekçisi üçgeni)

  1. sahsdpfıasudfhspofıusahpıfasd..

    Tam hayalarına geldi, çok da sevindim.

    valla güldürdün sabah sabah.. ilahi japon konsolosu yaa. helal len. ha şöyle olum. valla duygulandım, güldüm, hüzünlendim, sıkıldım, morallerim bozuldu. bir yazıda bana bütün bu duyguları yaşattın. yazın olum işte. kış da geliyo. yazın.

    merak ettiğim bir şeyi de sormadan edemeyeceğim.
    lan orada davulcu yasak değil miydi olum?

  2. Selamin aleykum agalar,

    "White Russian'a benzeyen kendimizin uydurdugu"

    valla guldurdun sabah sabah.. ne sabahi lan saat 15.30 olmus, daha yeni uyaniyorum ben. ilahi japon konsolosu ya insan bir kaldirir lan de mi. bu saate kadar uyunur mu olum! bu yazida bana cok afedersin de bir sik yasatamadin. lakin yazi yazidir eline saglik.

    dostum parayi yollamam icin transfer card bulman lazim. ısudhfısduhfısudhf. lan bu gercek oldu ya. ıaushdıaushd.

  3. lan birisi flüt çalıyo. ağzını burnunu kırıcam onun. manyak bebe! susmadı 2 saattir. en sonunda pes ettim uyandım ben de. günaydın.

  4. olum evde değildim. soruyu cevaplandırayım. blok flüt ya. keşke yan flüt olsa. sonuçta aşinalığımız var yan flüte. asdushfpsadıufhaspdufı

Leave a Reply