Cumartesi Sefasi


Dostlar resimde de gorulecegi uzere carlton, kisir ikilisiyle cumartesi aksamimi cumartesi aksami ediyorum. Kisirin tadi, kokusu, goruntusu yerinde de neden cok yumusak bu bulgur be abi. herhalde sicak suda fazla beklettim. yumusak da olmasaydi soyleyecek soz bulamazdin gerci. calton biraderime ise laf yok.

5 thoughts on “Cumartesi Sefasi

  1. orada 5.50 olup da burada 3.80 olan şeyden içmen beni duygulandırdı. her yazıda bazı hisler besliyorum. ama şu flüt sesi var ya şu flüt sesi. kayıt edip yollamak isterdim buraya. 8 nota basacak, hala çalamadı. kimsin sen ya. neden çalamıyorsun, özürlü müsün arkadaşım. hata yapıp baştan başlıyo bi de. hayır toplasan 5 saniye sürüyo zaten tüm beste.

    kısır güzel gözüküyo, bira da öyle. lakin transfercard olayı ne lan? konuyu buraya taşıdım. orayı kitledim. ashdudıosfhasdfygasodfusagf

  2. uyashdiaudhiaushed. konsolosa cesitli transferler yapicam. super mario jardel'i dikmen mahalle takiminin kadrosuna katmayi dusunuyorum. konsolosla forvette 4-1-3-2 diziliminde harikalar yaratacaklar diye dusunuyorum. oradaki 1'in kim oldugu, okun nereye kadar cekilecegi bellidir sanirim o konu uzerinde tartismaya gerek yok. gung-ho oynanacak bir de onu ayarlamayi unutmusum taktiklerden. aushdiuasdhf. taktiksel yorumlarinizi bekliyorum. cm 2003-2004 fahri oyuncu temsilcisi.

    haci 20 milyon dolarla basliyosun iste uiohsioudfhiausdhfiu.

  3. cevap veriyorum; errrrrrrrrrrrrrrgün penbe!
    olum sen bunları anlattıkça pis gaza geldim. yeni bi takımla fm açacam. dmden de ok çekecem. yalnız dostum cm 03/04 demişsin, fm2009'da dm'den amc'ye kadar ok çekemiyoruz ya. ok olayını sınırlamışlar. eskiden ne güzel okları yana falan da yapardık. yani ben yapardım forvetler yana giderdi. gerçi bunu swap position olayıyla aşmışlar. gelişmiş. ama ok güzeldi olum. renk veriyodu taktik tablosuna.

    japon konsolosu şu an ulus semalarında leş gibi ter içinde gezmekte. kendisine teklif ettiğim 2 birayı geri çevirmiş, daha sonra yapmak üzere sözleşmiştir. sözleşmesini de bu vesileyle karşılıklı olarak fesh ettim. şaka lan şaka. uzattım sözleşmeni 1yıl daha. nasıl olsa okulun da uzadı. hihihihih.

    avustralya'dan kısır ve bira dışında başka şeyler de bekliyoruz. nasıl söylesem çaktırmadan. yani bilemedim ama spring break falan anlamam ben. bilemedim ben onu. neyse ya açıkça söyleyeyim. bir janice olsun bir monica olsun bu tarz isimler duymak istiyoruz artık. hello denemecan bing desin. oh my god desin. severiz biz onu. benimseriz. bacımızdır deriz. canımız canımız canımız. cankanımız.

    iyi günler. bir duşa gireyim. sonra da viski aromalı kahvemi yapar keyfime bakarım.

  4. ''oooh harder denemecan harder baby'' diye bağırmasını tercih ederim ben monicanın. bu arada saviola'yı hanginiz keşfettiniz lan? türkiye'de cm/fm oynayan kesimin %90'ı saviola'yı keşfetmiştir sonuçta. ben de cm 84'te müjdat'ı keşfetmiştim.

Leave a Reply