Chat Box’a yorum yazan John Nash’i got etme postasi

al amina koyim bu da mi gol degil. hani ne oldu simetri. rastlanti. pascallik yapma lan bana lan bu arada sizinle cok guzel bir yazi paylasmak istiyorum. pek sevmem geyik bir yana lafini ama geyik bir yana, hakikaten mukemmel bir yazi olmus. Kendisini buradan tebrik edelim her ne kadar o bizim tebrigimizi almayacak olsa da. Okuyun da ogrenin cahiller.

http://evrimcaliskanlari.org/blog/2009/08/bir-problem-cozum-metodu-olarak-evrim-kurami/

Murat Bey’e cok saygi duyuyorum. Kalemi kuvvetli, fotograflarina bakarken zevk aliyorum, okurken ogreniyorum. Daha ne olsun. Bir insan boyle keyif alarak ogrenmekten baska ne ister ki?

Yazili yapacagim sneyl.com insanlari. okuduk unuttuk, elektrikler kesildi falan dinlemem. O yazinin mantigi kavranacak.

4 thoughts on “Chat Box’a yorum yazan John Nash’i got etme postasi

  1. ulan öncelikle şunu söyleyeyim, linke tıkladım. peeey deyip ne kadar uzun diye bakarken sims diye bir kelime gördüm. vay anasını sims lan dedim. sonra bir hüzünlendim tabii. sims o sims değil ki! ama yine de iki sims'i de başarılı buldum. yolun açık olsun. sizler için mikrofon yaptım. AL!

    bir de kardeş misyoner bilmecesine benzer diye bulduğun bulmacanın linki bozuk. yenilersen sevinirim +rep. hayır hangi bilmece olduğunu da biliyoruz. ne de olsa bilmece. bilmece demişken bilmece lan. ne kadar acayip bir kelime aslında. onu düşündüm geçen. morallerim bozuldu sonra. ama rahat oldum. sonuçta rahat olmaktan başka yapabileceğim bir şey yoktu. ha varsa söyleyin!

    kırt asiye'nin yaratıcılığını sevdim. kendisiyle yüzyüze tanışmak, kaynaşmak isterim. belki yarın oturup bir kadeh içki içebiliriz kendisiyle. zira parası yok onun. ama ben para çekebilirim. para dert değildir devadır. neydi lan o. içkili bişeyi vardı onun. her neyse olum damir mrsic kaç yaşında ya?

  2. olum damir mrsic degil de, parayi cekmek icin once transfer kart alman lazim. istersen ben sana ozel mesajla aciklayayim nasil aliniyor falan.

  3. boşluk insana neler yaptırıyor arkadaş. şurada yazar olmayıp da düzenli her üç günde bir okuyup chatboxa yazan bir ben varım herhalde. nerden nereye bir de. yazıklar olsun yazmayana, tııı. ayrıyetten içki kullanmıyorum ama pekmeze su katıp içiyorum o olur.

Leave a Reply