KANKAYA MEKTUP

Sevgili kankam denemecan;
Seni ne kadar özledim bilemezsin, burnumda tütüyorsun. Rüyalarımın vazgeçilmez elemanısın. Sensiz saadet neymiş bilemedim. Saadet vardı bölümde ona noldu acaba? Beycafe’de suikaste kurban gitmiş diyorlar. Katil zanlıları da bir iddiaya göre Çağdaş Ş. ve A. Buğra D. imiş. Çok üzüldüm. Neyse konu o değil. Seni o kadar çok özledim ki demin senin için Melbourne Tigers – Gold Coast Blaze maçına bahis oynadım ve kazandım. Ne kadar gururluyum bilemezsin. Sen de beni özlüyor musun be gamsız? Vicdansız, ben sensiz ne yaparım şimdi söyleeeee. Beniiiiiii acılarlaaaaa, baş başaaaaa bıraktın nedeeeeen… Nedeeeeeeeen? Needeeeeeeen? Ben sana ne yapmıştıııııım? Tek suçuuuuum, seniiiii çılgıncaaaa sevmektiiiii… Sensiz Beytepe çekilmiyor. Asayiş hiç de berkemal değil. Pazartesi günü olaylar çıktı. Sönmez’i kalabalığın içinde elinde patates ekmekle görünce kalbimin nasıl attığını tahmin bile edemezsin. Elimden hiçbir şey gelmedi. Güvenlik güçlerinin Sönmez’i yaka paça ekip aracına bindirişini görünce içim cız etti. Bunların hepsi sen yoksun diye oldu kanka. Seni çok özledim. Tez zamanda yaz bana. Hadi iyi günler…

S.S.V.D.S.O.K.J.K

15 thoughts on “KANKAYA MEKTUP

  1. edit:

    the beauty killed the monster – a.b.d. (amerika değil lan) (yazıda geçiyo ismi)

    not: ikinci parantez herkes için geçerli değildir.

  2. bak şimdi farkettim. o başlık ne lan öyle. her harf büyük! Kompozisoyn mu yazıyosun ulan! ortalasaydın bari bi de! iyi orta gol getirir! tanju vuuuur! kral vuuuur!

    şerefeeeeeeeeeeeeee…
    fondip fondip…!

  3. seni seven ve daima sevecek olan kankan japon konsolosu.

    konsolosum, baskanim, ganhaaaaaaaa,

    ben de seni cok ozledim. beytepe'de olay cikmasini ozledim. sonmez'in patates ekmegini ozledim. bize de iki bira cekersin artik. ganhaaaa, en kisa surede hislerimi kaleme aldigim bir mektubu yayinlayacagim. suphen olmasin. simdilik kucuklerimin gozlerinden buyuklerimin ellerinden operim.

    saygilar. transfer card icin pm atin.

  4. herhalde bekler lan! sonuçta hakkını kaybetti o. sen o kadar çağırdın. neyse işte ben de hazırladım bonemi, mayomu, terliğimi. sonuçta havluya gerek yok. jakuzi de ne kral haaa.

Leave a Reply