Ikna Kabiliyeti

Gun gecmiyor ki gulmekten karinima agrilar girmesin.

http://www.milliyet.com.tr/2007/06/07/son/sontur45.asp adresini bir okuyun. Ikna kabiliyeti neymis, bir insan nasil ikna edilirmis gorun.

Bu durumu benimsiyorum.

5 thoughts on “Ikna Kabiliyeti

  1. böyle insanları asacaksın ibrat olsun diye. geçen alsancakta oturmuş içiyorum. yanıma bir hanfendi yanaştı. ateşinizi alabilir miyim dedi. malesef kullanmıyorum ben dedim. neyi dedi. ateşi dedim. bu da böyle bir anımdı. ibratlık olsun diye cümle aleme anlatın.

    hah gelelim alsancakta ne işim vardı? işte biraz işler vardı. onu da bir ara post yazarsam anlatırım. pek gelip de selam veresim yok şu sıralar. arka sıraları izlemekten bitap düştüm. gençliğe hitabeyi tersten ezberledim. kafadan 12×12 matris hesaplayacak düzeye geldim. yıldonun kızının evlilik yıldönümünü kutladım. yabancı gelin 2 adlı programa katılmak için başvuruda bulundum.

    şimdilik aktaracaklarım bunlar. bunları sallandıracaksın ibrat olsun diye.
    geçen güvenparkta oturmuş dinleniyorum. yanıma bir bayan yanaştı. dedim fırsat bu fırsat aman kaçırma! parça kontör yüklemek ister misiniz dedi. malesef kullanmıyorum ben dedim. neyi dedi. telefonu dedim. bu da böyle bir anımdı. ibratlık olsun diye cümle aleme anlatın.

  2. adam benimsiyor bu durumu sonuçta lan. Ben de geçen armada otoparkı'nın ordayım. bir kız yaklaştı, ''Gün boyu kaybettiğiniz enerjiyi geri almak ister misiniz?'' dedi. ''Nası olacak ki o?'' dedim. ''Redbull'' die yanıt verdi. ''Alkol olmadan kullanmiyorum'' dedim. Tam ordan ayrılıyordum ki bi baktım redbull arabasından E.K. indi. ''Kankaaaaaaaaa'' die haykırdığımı ve elimde redbull ile poz verdiğimi hatırlıyorum. Bu da benim böyle bir anımdı. Aklıma geldi birden.

  3. Benim de aklima proje sergisinde redbull dagitilmasi geldi. E.K. (26) isimli sahisin el altindan satisa destek vermesi de o zaman piyasalarda dalgalanmaya neden olmustu.

  4. lan ibrat olayı yorumlarda geçiyo diye ben şey ettim. bir haber okuyup yorumlarını okumuyorsan bu senin ayıbın. ibrat olsun diye söyledim bunu da.

  5. komik haber okuyup altındaki yorumları okumayan bizden değildir. peki biz kimiz? ( burda hatırlayan olursa denemecen den koteyşın arakladım. farkettiyseniz lost misali araya referanslar falan bi şakalar bi gülmeler. geçmiş bölümleri okumayanın anlamayacağı espriler filan.)

Leave a Reply