Yazmayacagimi mi sanmistiniz?

Hey yavrum hey! Saati altiya kurup inanilmaz bir surpriz yapmak istedim sizlere. Ben, Yasar Usta, bu blogu disimle tirnagimla buralara getirmisim, sizin gibi uc bes cakala yar eder miyim be? Cok yanlis gelmissiniz siz yegenler.

Lan benim iste OBJ challenge bugun herhalde. sneyl 7’sinde yazmis ama bugun ogle yemegi icin gidecez o zaman deneyecegim diye planladik. Onu duzelteyim istedim. Onun disinda hazirlanmak icin iki gundur Phelps diyeti yapiyorum. 38 kilo makarna, 75 kilo yumurta vesaire tukettim ve adimi altin harflerle yazdiracagim o duvara. Merak etmeyin. Blogu en iyi sekilde temsil edecegimden supheniz olmasin.

Bariz yenir!

Buraya da bir capsini koydum neye benzedigini gorun siz de diye. Mental olarak hazirim. Bu maci alicaz baska yolu yok. Tek yol devrim!

Kusura bakmayin uzun zaman olmus tam isinamadim yazma isine. Zamanla geri donulur elbet.

4 thoughts on “Yazmayacagimi mi sanmistiniz?

  1. O fotografi video sanip da tiklayanlar buraya bir yorum biraksin ki tarihin en cok yorum alan postu olsun bu aihsduahsduh.

  2. play’e basmayı düşünüyordum ki önce yorumları okumaya karar verdim ve zokayı yutmadım. zoka yarın akşam 20:30’da tv8’de. sakın kaçırmayın. tarlası.

  3. Dun evde yaptigim denemeler sonucu, cok rahat bir sekilde otuz dakika icerisinde yenilebilecegine kanaat getirdim ya da kanaat ettim. Hangisi dogruysa artik. Umarim birinden biri dogrudur. Guya anadilimiz. Anadilimiz anadolunun sen yuce bir dagisin. Kestaneleri cizip suya koydum. Birazdan tavaya aliriz buz gibi kis gunlerinde icimizi isitir. Soguyunca bir seye benzemez zaten.

Leave a Reply