Eylül Geliyooooooooooor..!

Mmmhh çok da güzel geliyor.

Blog yazarlarımızdan sevgili japon konsolosu‘nun gaza getirmesi üzerine blogu tekrar canlandırıyoruz. O söylemese bizde heves yok işte. Eskiden ne güzel yazıyorduk ama şimdi… Ama şimdi yazamaz olduk. Üniversite zamanlarımız iyiydi, güzeldi. Şakalar, espriler havada uçuşuyor, eğleniyorduk. Şimdi kocaman adamlar, kocaman kadınlar olduk. Türlü türlü şeylerle uğraşıyoruz. Erken yaşlandık. Ruhumuz yaşlandı. Ruhu Sarı. (Aferin!)

Çok güzel bir yaz tatilini geride bırakmak üzere olduğumuz şu günlerde sonbaharın tadını yavaş yavaş almaya başlıyoruz. Bu yazımda sizlere blog yazarlarımızın Eylül ayındaki büyük olaylarından bahsedeceğim. 

sneyl: 8 Eylül 2012 Cumartesi günü santralistanbul’da gerçekleşecek olan Red Hot Chili Peppers konserine giderek en çok istediği şeyi gerçekleştirmiş olacak. Duyduğuma göre çok mutlu olacakmış o gün. Temizkanoğlu.

denemecan:  7 Eylül 2012 Cuma günü Outback Jacks isimli mekanda Jack ile iddiaya girecek. Sen kim oluyorsun da mekan sahibiyle iddialaşıyorsun ya! Şuradaki menünün ikinci sayfasının en altında görebileceğiniz Jacks Challenge isimli şeyi deneyecek. Bence yer ama. Yiyip yiyemediğini burada paylaşır artık kendisi. Tarihi de salladım, ne zaman isterse o zaman gider. Ben kim oluyorum da onun ne zaman gideceğine karışıyorum?

nbh_: 25 Eylül 2012 gibi Kıbrıs’taki vatani görevini tamamlıyor. Tam tarihini bilmiyorum. Çünkü tertiplerinden yaklaşık 1 hafta sonra terhis olacak malum nedenlerden ötürü.

japon konsolosu: 4 Eylül 2012 Salı günü saat 3’te kankası sneyl ile buluşacak. Bundan büyük olay mı var lan!? Kaaardeşiiiiiim. Tavuğuğuğuuuk, çikolatağağaaa, ciğiğiiips, karpuğuğuuuz, çiğ köfteğeğee, soslu soğanlığığıııı.. Ney? Artı olarak mı?

kırmızı japon balığı: 8 Eylül 2012 Cumartesi günü evleniyor kendisi. Bu mutlu gününde bizleri de görmekten dolayı mutluluk duyardı elbet, ancak blog yazarları olarak katılamıyoruz. Kendisinin de bir blog yazarı olduğunu düşünürsek, düğününde blogumuzu en iyi şekilde temsil edeceğine şühe yok. Şimdiden sonsuz mutluluklar diliyorum kendilerine. İyi ki doğdun!

festivalgbigbi: Geçtiğimiz ay içinde eski bir futbolcu ile aşk yaşamaya başladığı söylentileri dolaşmakta. Kendisi bir türlü detayları vermedi. Eylül ayında bu detayları alıp sizlerle paylaşacağız.

cagnan: Bloga girip girmediği bile şüpheli. Twitter’da fenomen olma çalışmaları devam ediyor. En önemli olayı ne bilemiyoruz. Bizimle muhabbeti kesip kesmediği bile şüpheli. Olmadı oy birliği ile blogdan atarız gardaşlarım. Siz raad olun!

uriel: Bundan yaklaşık 1 sene önce blogda yazar olma şerefine nail olup bloga tek bir yazı yazmaması beni her ne kadar sinirlendirse de, bahis severliği açısından sesimi çıkarmıyorum. Bugün (27 Ağustos 2012) itibariyle opera sezonunu açmış bulunmakta. Eylül ayındaki oyunları devam edecek ancak en önemli olayını bundan yaklaşık 10 gün önce yaşadı. İlişkisiyle ilgili yapılandırmalara gitti.

Olaylar bunlar. Sizde durumlar nedir?

Anlatın anlatın!

3 thoughts on “Eylül Geliyooooooooooor..!

  1. bu kadar yazar var mıydı yaaa? bazıları okur bile değil lan. ben olsam 3 dakika bile tutmam onları burada. ya kaç dakika bile tutmayacaktım? yukarıdaki güzel yazıya ben de bir katkı yapmak istiyorum: Aldığım duyumlara göre ”nbh_” kod adlı manyak arkadaşımız çarşıya çıktığı son gün ”lipstick” adlı bir mekanda ”emily” adındaki bir hanımefendiye sarkıntılık yapıp kaosa sebebiyet vermekten askerî cezaevini boylamış.

  2. LAAAAN! Olay çıkar OLAY! Eğer anlattığın doğruysa askerliğini yakarım onun! O kim oluyor da Emily’e sarkıntılık yapıyor. O kadar söyledik lan yengeniz o sizin! İleride yengeniz olacak diyorum. Kurtarıcam onu diyorum. Emiliiğiğiiiiiii!

Leave a Reply