En Çok Yorum Alan Yazı

B-U-D-U-R-N-U.

Tam 25 adet yorum almış. Tekrar gündeme getireyim dedim ben de yazıyı. Tekrar güldüm açıkçası. Hem yazıya hem yorumlara. Yazarımız kırmızı japon balığı‘nı tebrik eder, başarılarının devamını temenni eder gibi yaparken, gözlerimiz yaşlı, bu gururu göğsümüzü gere gere taşımasını da biliriz icabında.

Oldu o zaman. Ben müsaadenizi istiyim. Şimdi müsaadenizle çocuklar. Sıra bana geldi çocuklar. İş başa düştü çocuklar. Hazır mıyız? HOOOUUUUĞĞĞWWW…

ANKET VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRR..

7 thoughts on “En Çok Yorum Alan Yazı

  1. @denemecan

    kardeş kusura bakma biraz geç görmüşüm ama eninde sonunda geldik gtalk'a. ne güzel de konuştuk ne güzel iyi de konuştuk.

    @nbh_

    e olum o random nickler hep biziz işte. beraberdik biz.

  2. naif suleymanoglu.

    @sneyl
    amcoolu haftasonu hazir ol myos'tan cagristigim mayoz-3 isimli distroyu yapmaya calisiriz.

    lan bebeler size de bir haberim var biraz erken olacak ama olsun. sneyl kankamla birlikte sadece sneyl.com yazarlarina ozel isletim sistemi mayoz-3 u yapmaya calisicaz. olur da becerirsek, mac os x yaninda halt eder. dabbi ki gnu/linux tabanli. kullanmayani da doverim o kadar net soyluyorum. o kadar ugrasacaz, dunyada kimsede olmayacak isletim sistemi yapacaz, bir de iki kisi kullanacak ha! oldu anam. hepinizi sira dayagindan geciririm and olsun.

Leave a Reply