My Baby My Darling

Saat 4’e iki saat kaldı. Biraz burada vakit geçirilir işte. Sonra da yatağa geçilir. Celtics Lakers maçı var. Ya da yatağa geçmem. Uyuyorum sonra. Bunlardan size ne afedersin de. Çok çok özür dilerim.

Meltem Cumbul’un ilk sevgilisi Burak Kut’muş bu arada. Aşağıda sorulmuş o. Yorum yazarken atlamışım. Şimdi birden aklıma geldi. Bunu da geçen Showmax’te Cumartesi Sürprizi isimli programda izlemiştim. Daha vardı ilk sevgililer ama hatırlamıyorum. Memoli vardı lan. Doğa Rutkay’la takılmışlar baya. Kenan Doğulu ile yaşlı bi kadın adını unuttum. Sarışın bişey. hah! Billur Kalkavan olması lazım sanırım. Şadan Kalkavan vardı bi de. Evli mi lan acaba onlar? Vay anasını ya!

(1) Twitter / Home oldu yukarısı. Bakmaya gerek yok. Kimin yazdığını tahmin ettim. Şaka lan şaka. Baktım da oradan biliyorum.

Yoktum bir süredir buralarda. Aslında vardım da dizi ile vakit geçiriyordum. Kendisine bağladı çakal. Bitmiyo da zaten. Neyse ki 2-3 bölüm bir şey kaldı. Ondan sonra da yeni dizilere geçeriz.

Temmuz başı gibi yine bana yalnızlık. Denemecan olsaydı poker+tantuni yapardık balkonda. Yalnız kalınca/kalmaya yakın paylaşılır burada. Bırak ya ne paylaşıcam.

Öff sıkıldım ya. Bi’ de köşede duruyor ya o! Böyle daha bi garip.

Vay anasını daha 8dk geçmiş. Halbuki şu denemecan nickini yazarken biraz zaman geçer diye düşünmüştüm de. Bütün yazıyı mı renklendirsem. O zaman 4 olur işte saat. Neyse hadi ben diziye gidiyorum. Oylar Kobe’ye. Kobe! Geo Challenge!

xXx

One thought on “My Baby My Darling

Leave a Reply