Open a Dispute

Banner’dan sikayetciyim, bir kere renkli olmasi hata olmus. Bence degistirilmeli. “Bu zamana kadar aklin neredeydi it!” diye cemkirecekler icin soyluyorum, “Ne bileyim lan ben! Simdi esti birden.”.

Hacular, muftuler, hahamlar, Sheldon Cooper’in da favori OS’unu cumle aleme duyurmasiyla bir de ben deneyeyim lan sunu dedim. Denedim, begendim. Kuracak varsa sey yapariz beraber. Rahat olunsun. Aslinda o kadar cok kisiye hitap ederek basladim ama direkt sneyl‘i ilgilendiriyor bu paragraf asuiohdfaioushd.

Fringe, muazzama ramak kala sonlandirdigi 220 ve 221’den sonra 222 yi izlemeyi surekli ertelettirdi bana. Bu gece izleyeyim onu.

Balli tavuk kizartmasi yedim bugun. Tahayyul ettiginiz kadar kotu bir tadi yok. Biraz da citir yapmislar. Hosuma gitti acikcasi. Evde yapilabilecek kolaylikta olmasi da cabasi. Ustune ekstradan yogurt dokulurse sahane olabilir. Havuc kizartmasina da tat olarak yakin zira. Yonca Evcimik hayranlari icin de balli lokma tatlisi aman hadi hayirlisi demeyi unutmayalim.

Meltem Cumbul’a ne oldu ya bilen var mi? Nerelerde o kadin? Oldu mu, kaldi mi? Bilen varsa onu bir zahmet yorumlarda sey etsin.

Google‘in hala, Nexus One icin Froyo’yu yayinlamamasi beni biraz sinirlendiriyor. Illa release candidate ile yetinicez. Belki rc bile degildir. O konuda da bildigim kadariyla net bir aciklama yok. “Few weeks” sizin icin kac hafta onu bir seyediverin bir ara. Passionate product manager sana diyorum. Neyse ondan baska, wwdc’de Steve baba iPhone 4’u sundu, bakiyorum sozlukteki yorumlara aman agzim acik kaldi boyle ozellikte telefon mu olur diyenler var. Ulan bir taneniz de HTC EVO 4G gormediniz mi? Duymadiniz mi? Teknolojiyi cok yakindan takip ediyorum diye atip tutan adam sabah gazetesi teknolojisi sayfasi okuyor herhalde. Bilemedim resmen. Simdi onlari elestirdik bir de diger tayfa var. Engadget, Gizmodo okuyup da iste surada yazdilardi zaten diye konusan. Bu da populer kultur. Baska bir sey degil. Merak etmeyin onu da elestiriyoruz. Sogan olsun mu? O da bi millon!

Hakan Gunday ustat, Malafa’yi oyunlastirmis. Vay babayin kemigine! Gitmek, gormek isterdi gonul. Olur da firsat bulursaniz benden size tavsiye, gidin gorun bu oyunu. Kitabi hala okumadiniz mi? Yaziklar olsun!

Bu yazida yeni bir tarz deniyorum. Bakalim kafamdaki kriterleri saglayabilirse bu sekilde devam edecegim. O yuzden her turlu dilek ve sikayetleriniz icin alo denemecan 0900 845 24 13. Turkcell, Vodafone ve Avea‘dan dakikasi 60 TL, sabit hatlardan dakikasi 90 TL’dir.

ebaY Amerika’dan calar saat alan Alok biraderime de buradan selamlarimi yolluyorum. Auhsasuhdaushd adam deli ya. Baska yerde calar saat yok sanki.

Temmuz sonu, agustos basinda cok yakin bir arkadasim rehine ….. ziyarete gelecek sagolsun. Gelirken bir patates ekmek getirirse makbule gecer.

Cesitli yaz okullari soylentileri var. Gereken yerlere maillerin atilmasi bu ihtimali minimuma indirse de hala olasi. Zaten nbh_ kankam yalniz basina da sikilmasin asdughfiasgudf. Linki tinyurl’den onizleyerek acmanizi hatta acmamanizi oneririm. Fakat merak edip acacaksiniz. Hayirlisi olsun.

One thought on “Open a Dispute

  1. buraya tek bir yorum yazayım dedim. diğerlerini de içersin. neeey? tekbiiiiiiiiiir!

    sanırım ayrılık rüzgarları esmiş. ya da tartışma mı olmuş ne olmuş bilemedim. var ama bir şeyler. neyse ne. bizi ilgilendirmez diye düşünüyorum zaten.

    google engellemesi ile ilgili yazını da dikkatle okuduğumda şunu farkettim. bayadır dizi izlediğimden bloga girmiyordum. bloga giremeyenler de varmış galiba. neyse ne. girmek isteyen girer sonuçta bloga. engelleme hakkında ise konuşmak istemiyorum. bye.

    oğlum o değil de, bayadır konuşamıyoruz biz. bak yani en son konuşmamız pizza siparişi gelir mi gelmez miydi galiba. hah bi de başka bi durumlar konuşmuştuk g.e. ile ilgili. o kadar. resmen aramızda buzlar olacak ha. bir ara konuşalım skype yapalım sdfhasıpdfa.

    gelelim yukarıdaki yazıya… ilk paragraf ile ilgili bir cevap verilecekse, sanatçı japon konsolosu vermelidir. o da vermicek galiba ama. bence versin. sert bir şekilde yanıtını versin.

    ben kurmam olum. laptop falan alınca kurarım artık. buna kurmaya gerek yok. gerçi o zaman da google os kurulur. o zamana kadar çok var çünkü.

    few weeks= 3 hafta

    denediğin yeni tarzın banner ile ilgili bir alakası varsa, inceden öyle dokundurmalar yapıyosan da senin a.d.a.ç.s.i.ç.e. naber lan muhteşem dörtlü?

    kusura bakma ama linke de tıkladım ben. çok içimden geldi tıkladım.

    My Lazy Sundays!

    html geçerliyse bu da geçerlidir bence.

    bir ara yazı yazcam. ya bu gece ya da gelir ece. bye.

Leave a Reply