kısa-kısa-kısa

-“yeğenini dünyanın en tatlı bebeği sananlar” diye bir grup açayım feysbuka üşenmezsem.

– “popopopopopopopopopokır feys” şarkısının ezberleyebildiğim bu tek kısmı beni bir duş boyunca idare ediyor saolsun.

-“nerd tişörtü” diye birşey var. tee-pee nin ikinci derisi gibidir bu yavrular. severiz.

– “ben beyaz atlı prensimi bekliyorum hıh” dememe gülen ve sadece tişörtündeki yazıyı gösteren bir deliğanlıya her gece cam açıyorum hehehehehehe:: (good boys don’t always wear white)

-en lüzumsuz günlerde takım çeket topuklu, administration katına çıkacağım gün illaki beyaz body-konvörs giyiyor olmam…

-haftasonu sulama havuzunda şaapan kurbağalara taş attım. pişman değilim.

-duta abanacam diye yılın ilk nurtopu amele yanıklarına kavuşmuş oldum. üst yanım biyonsi bundan böyle. dizim de sıyrılmış ağaga tırmanırken. scar legs meh meh::

-canan saka nın sevgili yapmış olması yürekleri yine ağza getirdi sayın seyirciler. merakla bekliyoruz. ayrılmayacaksa feysbuka ekleyelim, oğlanı da beğendim ha! enişten öpüyor canım::

– en az 15 yıllık reşat nuri okurluğundan sonra -ki bu da herifin tüm külliyatını bitirmeye tekabül ediyor çocuk aklı işte- pedofiliye yatkın olduğunu farkettim.

– hayatımda kendimi en huzurlu hissettiğim yerlerden biri “edebiyat ve retorik” kategorisine yakın bir yerlerde bulduğum serin bir koltuk bu aralar. g.t kadar kütüphanede deryaya denize dala dala okuyorum.

– kaybolan değerlerimiz: kısa kollu gömlek tişört kollarını kıvırarak caka satmak.

-okulda yapılıcak parti için o afişi kim hazırladıysa kendisini bu kadar türk bir motto bulduğu için tebrik ediyorum. ” o gün yapılıcak daha iyi bir işim var diyorsanız, olanları arkadaşlarınızdan dinleyeceksiniz. sonradan üzülmeye değer mi hiç ???” (üç soru işareti koyyy, vurguyu arttır)

– blogdaki arkadaşlar böyle havalı bilişim terimleri kullanıyorlar filan çok özeniyorum o zaman. siplasplas bilen sevgilim var, ondan mı öğrensem netsem?ondan evvel kendilerinin isimlerini öğrensem de iyi olur aslında.

-sınava kadar tee-pee yi üzmeyeyim derken “ayşe teyze” olmuşum yanlışlıkla. aklı ben de kalmasın diye dışarı bile çıkamıyorum. duy bunları tee-peem!

-ismi gerard olup da karizmatik olmayana, fernando olup da yakışıklı olmayana rastlamadım. frekans ölçümümü izlediğim iki aktör, iki pembe dizi bir gerçek hayat oğlanı üzerinden yaptım.

2 thoughts on “kısa-kısa-kısa

  1. auhsduklhasufhaushdudhas

    gene geberttin beni bebeyim. ama ben yeni blogu bekliyorum ::

    (şu ::'nın sırrını bi gün çözücem, ama sevimli bi şey olduğunu tahmin ettiğimden ben de koydum)

Leave a Reply