sıkıntı

bana göre arkadaşlar istasyonlar gibidir. durursun, bir süre beraber olursun sonra yoluna devam edersin. hayır yani bunu da tavuk suyuna çorba olsun diye değil, gerçekten başka yapacak benzetme bulamadığım için söylüyorum. bakınız ben de o “dost” ve “arkadaş” ayrımına inanananlardan olmakla birlikte “nolucak lan arkadaşla da gezilir tozulur sonra da unutulur” demiyorum. sadece ilkiyle hiç kopmazsın diyorum.

burda çok sevdiğim bir arkadaşım var. geçen yıl yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi, böyle herşey şahane “ee akşama nereye çıkıyoruz, konsere kaçta gidiyoruz, aman beni almadan geçme”li bir ilişkiye sahipken, masterı bırakmamla ayrılan yollar, adreslerimiz arasındaki büyüyen mesafe, farklı arkadaşlıklar falan filan derken bir bakmışım baya baya uzaklaşmışız birbirimizden.

arada bir görüşelim diyoruz tamammı? ya arkadaş kızı eveylıbıl bulmak ne mümkün? ben aradığımda sürekli şehir dışında o aradığında da sürekli bir yerlere davet ediyor fakat gittiğimiz yerler buranın para-bok apaçilerinin doluştuğu “arkadaşın da iyimiş ha, bana yapsana”lı mekanlar. lan napayım ben senle gelip?yanında bir kere gördüğüm insan güruhunu bir daha göremiyorum. hayatı AVM, bar, canlı müzik, doğumgünü partisi, outlet filan feşmekan arasında geçiyor. evime geldiği zamanlarda bile bende değil, evimin altındaki cafede oturuyoruz, cafenin sahibi babamızın oğlu, her gelen hakkında bir yorum “aha şu bilmemne hastanesinde doktor, şu bilmemne magazasının sahibi, şu bizim şeyin eski nişanlısı, bu kızın bilmemne marka arabası var” filan gibi bin türlü detayı biliyor. ben şaşırıyorum. insan çok gezince böyle mi oluyor ben bilmiyorum. benle görüşmek onun için aksiyonsuz bir geceye mukabil. böyle sevgilisinden ayrılınca filan gelip omzumda ağlamaca gibi.

kızı çok seviyorum. burda yazdıklarımın sonucunda cins bir tikky olduğu sonucu çıkarılabilir fakat değil. yerimde başka birisi olsa çoktan ” ben senin boş vakit değerlendirme aracınmıyım?” der çıkardı işin içinden. fakat ben insanları harcayamıyorum. ulan iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum bilmiyorum ya…

6 thoughts on “sıkıntı

  1. iyi yapıyorsun…

    dshflasıdufhapı lan aslında sadece bunu yazıp bıraksam çok kral olacaktı da yine dayanamadım kahkahayı patlattım ya. kahkahayı patlattım. kahkaha. pü allah kahretmesin nasıl bir kelime bu ya. kahkaha.. hızlı yazamıyorsun lan. bak bir dene mesela takır takır yazıyorum şu ana bak şimdi durulacam kahkaha. sanki bir bateri çalmak gibi ne bileyim bir piyano çalmak gibi. o aradaki "a"ları basarken bir ritm var gibi. vay anassssını ya…

  2. kanka benzetmeni begendim. sadece soyle dusundum ben. aslinda istasyonlardan ziyade cesitli istasyonlarda birlikte oldugun trenler gibi. yani biz de treniz. herkes tren lan ohaaaaaa! ha iste neyse, bir istasyonda tanisiyosun sonra hareket saatiniz geliyo ayriliyosunuz o istasyondan. bir daha o trenin oraya gelip gelmeyecegi mechul. yani o istasyona. cunku istasyonlar hayatimizin icindeki noktalar. hayatimizdaki bir t aninda bulundugumuz yer istasyon. arkadaslar oradaki trenler bizimle birlikte o anda bulunan. dostlar ise sadece ana istasyonlarda karsilastigin trenler. mesela haydarpasa ya da ne bileyim ulus gibi yerlerde gorduklerin dostlar. onlarin belirli bir zaman sonra orada olacaklarini, yeterince beklersen gelebileceklerini bilirsin ama sadece siradan bir istasyonda gordugunun tekrar o istasyona geleceginden emin olamazsin. bu cikarimi yaparken kisa mesafe ve sehirici hafif rayli sistemi dikkate almadim ıauhsdfıauhsdf.

    son olarak ne dicem bak, iyi yapiyosun iyi. cikarma sen kimseyi. birak bos vakit degerlendirme araci ol. varsin olsun. iyidir oyle.

  3. sneyl: adminimsin.en güzeli vay anassssssını ya bence.
    denemecan: kankamsın. canını yerim steyniecim ya. iclal aydına fizik dersi vermişsin gözümden yaş gelmesin ne yapsın. ayrıca son söylediğinde güzel olmuş.

    japon konsolosu: konsolosumsun. sayende bi kelime öğrendim.

  4. @denemecan " bu cikarimi yaparken kisa mesafe ve sehirici hafif rayli sistemi dikkate almadim ıauhsdfıauhsdf."

    HAAAAAAAAAAUAUHUSHAUDHAUSHADGGAUSHGUAFHSGYAGYGD

    @KJB; :ü (gözlerini kocaman açarak kırpıştıran smiley)

Leave a Reply