Yaşamayı Seviyoruz


Türkiye’ye döndüm ve hemen takip ettiğim bloglara baktım. Hemen hemen hemen hemen hemen ay hemen hemen hepsi 31 Aralık tarihli bir yazı yazmışlar. Çok da iyi yazmışlar, çok güzel iyi de yazmışlar tamam mı!?

Ben de geçen sene olduğu gibi Noel Baba’dan hediyeler isteyecektim. Yazamadım işte. Olmadı. Baktım geçen sene neler istemişim. (Bütün cümleye de bağlantı linkini verdim ki illa tıklayacaksınız ona.) ram, hdd, telefon ve gözlük oldu. Zaten oyuncu değiştirme hakkımız da doldu! E daha ne! Gerçi gözlük kayboldu şenlik zamanı. Sevgili japon konsolosu kaybetti. Aynısından alacaktı ama almadı. Olsun. Dolduuuuuğğğ!!

Öyle işte ya. Bayadır yazı yoktu. Güncelleme babında bir yazı yazayım dedim ben de.

PS: Yarın benimle Ankamall’a gelene Arby’s‘ten istediği bir şeyi ısmarlayabilirim.
PS2: Hayırlı 2010’lar.
PS3 ödüllü soru: “2010 olmadı ama 2019’da çok eğleneceğiz” diyen ünlü şahsiyet kimdir?

5 thoughts on “Yaşamayı Seviyoruz

  1. seninle her gelene ısmarlayacaksan bugün boşu boşuna konuştuk. yazıklar olsun senin gibi adama. ben de döndüm ankara'ya işte. dün taksim'de tacizden gözaltına alındım, geceyi de kodeste geçirdim. gayet sıcaktı işte. eğlendik baya, pasta kestik, tombala falan oynadık. pascal nouma da oradaydı, adam hakikaten iyi tombala oynuyo, çinko yapmadan direk tombala yapio çakal. yazının diğer kısımlarıyla ilgili pek yorum yapamicam. ama belki ilerde gelebilir. çünkü birazdan az bi işim var ve evden çıkmam gerek. bu arada 3.soruyu bilen 3.kişiye benden 3 adet maradonalı prezervatif. hadi yine iyisin blog okuru!

  2. ben gelirim seninle yarın ankamalle amcoolum.s en hiç sıkma canını..
    zaman makinası üzerine çalışmalarıma devam etmekteyim . bu sene artık eline geçeceketir. rahat ol sen!

  3. verilen linkler başka bir pencerede efendime söyleyeyim başka bir sekmede açılsa hayat bayram olmaz mı?

Leave a Reply