YA KAÇ OLACAKTI

işteeeee sayın ğanhalar ve onların ğanhaları veyahut ğanhamın ğanhasının ğanhaları…
sizlere son yüzyılın en süper isimli parçasını sunuyorum. bu şarkı artık bizim şarkımız sevgilim, kadınım, giyim kuşan. bu akşam balomuz var. benze bahar ağaçlarına. kulağını temizle, ama sakın kulak çöpü kullanma, zararlı diyorlar kadınım.

neyse, tebrikler britney spears… buradan spitney bears’a da kucak dolusu sevgiler. ne diye grubun adını değiştirdiniz lan. hiç yakıştıramadık blog ailesi olarak. saygısızlar… son olarak buradan turkish director nuri bilge ceylan’a da teşekkürler. (bkz: ferman in ema, 50 cent in da house)

guten abend berliiiinnn…

9 thoughts on “YA KAÇ OLACAKTI

  1. cok enteresan. surekli bir seyler degisiyor bu postta. oynamayin lan ayarlarla iausdhfiaousdhiaushdf. konsolos seni de buralarda gormeyeli uzun zaman oldu. ozlettin kendini.

  2. şarkıyı duymuştum ama britney spears'ın olduğunu bilmiyodum. sadece adını duymuştum yani. katy perry demişti bana da. dur bakalım bulabilcez mi, hah bulduk.

    The song "3" is 3:33 in length. That's THREE 3's. I know that was no accident. Max Martin knows how 2 mind fuck u w/melody & synchronicity.

    demek ki ondan öyle demiş. valla kral kız ha.
    paylaşım için +rep

  3. ne güzel sundu lan ema'yi. canını yediğim yaaa. çocuğumu keserim bu kız için…

    denemecan sana gelince, senin için kimseye zarar vermem kusura bakma. geçen gün de bişiler yazdıydımya lan adam gibi takip etsene…

  4. seni takip etmek demek, senin yazdiklarini okumak degil, ayni anda seninle blogda bulunmaktir. merak etme senden daha cok okuyorum yazdiklarini. o konuda sikinti olmasin. aksdfhoaisdugf

  5. lan bozmayın şu güzel ortamı. ne güzel 3 comments kalacaktı orası. neyse madem yaydık. bastırın gençler! dmcden amcye oku çekin. fm 2010'da ok olayı yok söylemiş miydim. neyse işte ama taktik olayını aşmışlar tabii. bu da böyle anı. himym slapsgiving 2 adlı bölüm de bir an önce yayınlansa iyi olacak. daha slapsgiving 3 olur. ya kaç olacak?

    geçen bir sokak röportajı var. kadına soruyor, kaç yıllık evlisiniz? cevap aynen şu;
    "3!"

    ulan soru mu bu şimdi?

  6. ulan o değil de geçen ismi lazım olmayan bi klarnetçiyle tv izliyoruz. ingiltere'de ikinci dünya savaşı mı be anılıyo işte. Spiker; ''İngiltere, anma törenleri dolayısıyla Japon Konsolosu'nu bilmem nereye davet etti'' demez mi a.q. Bir anda klarnetçi ve ben göz göze geldik, bi süre inanamadık ve patlattık kahkahayı. bu da böyle bir anımdı.

Leave a Reply