esmersin sen esmer kal giy dedi tulumları…

o değil de bi CANAN saka vardı ne oldu ona?

biliyorum canan, bizi yukarıdan izliyor ve belki de melek gibi gülümsüyorsun. ışık seninle olsun canım dostum, ışık seninle…

___________________________________________________________________

yukarısı kısmı yem olarak kullandım. birilerinin gelip lan sen hangi ara burda yazmaya başladın demesini bekliyorum ama yok yok! ulan istanbul onu benden alamayacaksın!hayır istanbul sahiden mi böyle bir yer ya? arkadaş giden bir değişiyor, bir umursamaz, bir vefasız oluyor! hayır yani size bu tafrayı veren ne, nerde satılıyor söyleyin biz de gidip alalım. şimdi benim memleketimde insanlar ziyadesiyle kara olduklarından istanbula dair şöyle bi efsane duyardım çocukken ” istanbula giden beyazlıyomuş”. ahsuahaushauahsuahaus. allah belanızı vermesin ya. koca koca kadınlar ciddi birşeymiş gibi anlatıyolar gibi düşün bak bunu bi, sanki 50 yıl sonra bütün buzullar eriyicekmiş tandanslı bir inançla söylediklerini düşün. sonra 15 gün içinde gülmezsen iade edebilirsin lafımı bana. misal maykıl ceksın akşam özel jetine atlayıp geceyarısı bi koşu istanbula gidip geliyomuş “ohhhhh iliklerime kadar beyazladım valla iyi geldi”. canan eğer istanbul insanı gerçekten beyazlatıyorsa, ku klux klan lar kadar beyazlayıp da biz nispeten esmerlere hor bakmaya başladıysan… öbür blog yazarlarını bilmiyorum, belki de yumurta gibi belki de cillop gibidirler ama bu tepki banaysa eğer bebeyim bilmem gerek. önce senden duymak isterim tamammı? birbirimize karşı hep dürüst olalım. lav yu C…

7 thoughts on “esmersin sen esmer kal giy dedi tulumları…

  1. avatar isini soyle netlestireyim, sadece yaziyi yazanin avatari oluyor eger aksi soylenmediyse, o da default olarak life is pain oluyor gene aksi soylenmediyse. hicbirimiz de aksini soylememisiz su zaman kadar. ulan gelmenle ne kadar cok sey degisti be kjb. sorgulamaya basladik blogu. aısodjhfapoıhdf.

    cagnan, beni pis pis konusturtma. sanki buralardaydin da sormadik. hayir hem sorsak nolur sormasak nolur? sanki eve yeni arkadas aliyoruz da ev arkadasina sormadik, ya da kardan pay vermedik. tovbe tovbe. adami delirtiyolar ya.

  2. sdhauashdfsıaufahudf ya resmen denemecan'ı bekledim duygularıma tercüman olsun diye. sağolsun olmuş.

    buz gibi soğuk sudan, limonata aş'ye kadar geçen sürede, aldığı bozuk paralara teşekkür eden reklam çocuğu tarzında sesleniyorum sana denemecan: "teşekkürler!"

    o/o/o/o/o/o/o/o/

Leave a Reply