Viva La Egale!

Geçenlerde Beyaz Rusya’ya gittim tatil için. Geçenlerde dediysem, yakın tarih değil. Oldu baya. Bayatladı. Neyse işte, oradan bir arkadaş mesaj atmış. Çok ileri düzeyde de Rusça bilmem ben. Bilirim de bilmezden gelirim bazen. Anlamadığım bir kelime oldu. Bakayım sözlükten dedim. Çok da güzel sözlüğüm vardır, resimli falan. Boyamalı. Baktım oradan kelimeye. Bulamadım tabii. Öyle kaldı işte o mesaj. Herhalde slm nbr pls ltf tşk bye yazdı.

Kış geliyor ya hani yavaş yavaş, o yüzden bir güzel oldu. Hani soğuk iyidir. Faydalıdır. Hee nereye faydalı lan. Yalnız kış olduğu vakit, benim odamdaki hava inanılmaz uyuşuk bir havaya bürünüyor. Have gibi. Hava ya ondan. Komik mi? Şöyle ki, şimdi soğuk olduğundan ocak yakıyorum ben. Anacığım o nasıl emiyor, kurutuyor havayı anlatamam. Nasıl mayışıyorsun, nasıl kedi kıvamına geliyorsun anlatamam. Yaşayan bilir ancak.

Alışverişe çıkmam lazım bir gün. Neler alacağım neler! Çok şahane sürprizlerim var. Bir de öyle bir şey vardır; yok kendime hediye aldım, yok kendimi şımarttım, yok kendimi d-smarttım gibi…

Mazinde bir tarih yatar! Ya-şa Fenerbahçe! Fenerbahçe maçlarında acayip gaza geliyorum. Çok deli bağırıyorum. Ama çok da keyif alıyorum. Bilmem işte, benimkisi de böyle bir zevk. Oysa ne olacak ki, yense bana mı yeniyor? Yöö… Olsun güzeldir. Candır.

Red Hot Chili Peppers ara verdi ya hani, yavaş yavaş soğutacaklar kendilerinden o olacak. Yeni bi grup keşfetsem iyi olacak.

Okul da bi’ açılmadı gitti ha! Yalnız ders çalışacağım ben yarın biraz. Bir sabah olsun daha neler neler yapacağım. Dağlara taşlara… Bugünlük bu kadar blog. Son bir yazı daha kaldı. Sonra egale!

6 thoughts on “Viva La Egale!

  1. auhauhauhalısudhlakushdaıuysdgkjasy

    lan bu kadar da komik yazmak zorunda misin ya? lanet olsun. uno muse duo trio quartet penta hegza hepta octa tisse aşra eleven oniki yaaa işte böyle yirmisekiz dilde sayabiliyorum.

  2. hihihihi yaa muse dinlediğini bu kadar belli etmek zorunda mısın yaaaa :))))))))))
    şş o değil de muse – plug in baby dinle benim için. bu saatte olmaz gerçi o. o zaman şöyle yapalım…

  3. teşekkür ederim 🙂
    buradan sesleniyorum; chat box’a random talk with keyb… aman ne diyorum ben ya baktım ilk 3 kelime ingilizce, güzel türkçemizi bozdum.

Leave a Reply