Benzemez Kimse Sana, Tavrına Hayran Olayım

Hani 4 tane kız sevmiyorum demiştim ya. Artık onları seviyorum ben. İsim vermek gibi olmasın, ya da veriyorum; kupa, sinek, karo, maça. Canlarım benim.

Hafif alkollüyüm. Hafif dediysem, galonla bira içtim işte. Halbuki param da vardı, alsaydım ya adam gibi içki. Olsun… Bira da iyidir. Gerçi ben alkollüyken kağıda yazardım. Bu seferlik böyle oldu. Kağıda geçiriyim bari sonradan. Ne işime yararsa?

Geçenlerde çok garip şeyler oldu ama anlatmayacağım. Öyle işte…

Wicker Park var bildin mi? Hah! İşte öyle şeyler olmasın hiç tamam mı? Rahat durun! Sinirlendirmeyin beni…

Az sonra bir arkadaşımın doğum gününü kutlayacağım. Greenwich Mean Time ile bekliyoruz. Oradan geri sayacağız. Sonra iyi ki doğdun Çalıkuşu diyeceğiz. Benim adım Çalıkuğşuğ! Huşu… Haşişi haşişa.. Çok yaşa! Sen de gör..

Yaa işte böyle bir şey Erol Evginciğim. Sen ne kadar söylersen söyle, bakmakla görmek arasında çok fark var. Misal, ben… Bu da böyle işte.

Yarın bayram.. Herkesin bayramını kutlarım buradan. Gerçi bayram ismiyle ilgili bir takım spekülasyonlar var. Her kafadan bir ses çıkmaya başladı. Rahat durun!

İlkokulda kafam yarılmıştı bir kere benim. Zaten ufak tefektim ben, erken başladığımdan. Öyle işte. Baktım denemecan ilkokul anısı anlatmış, boş geçmeyeyim dedim.

Şu an tam olarak bir dakika kaldı saatin 00:00 olmasına. İyi ki doğduk!

Zaman Edit: Blogger saati çok geriymiş olum…

6 thoughts on “Benzemez Kimse Sana, Tavrına Hayran Olayım

  1. ay yüzlüm. ay bana aylar bana. ay başım vay başım. aylık. kaç aylık? üç!
    kaç olacağıdı?
    kaç tane mum aldın?
    üç tane!
    heyooo. mandalinammmm..
    mandalina mı?
    o ne?
    isim mi..
    oldu….

  2. sonra zincirleme olaylar gelişir yalnız, onu da ben söyleyeyim. bunun en çok kime yararı olacağını da hepimiz iyi biliriz. hiç sevmem kendisini. iyi ki bi avea’sı var haaa!

Leave a Reply