Seher Vakti Futbol

Seher vakti gelen mail sesiyle irkildim. Beni bilen bilir, mail geldiği zaman “bibip mail madıfakığ” der. Hee, ben öyle hoşlanıyorum. Eurotrip’ten araktır aslında o. Eurotrip’i ilk izlediğim zamanlar ADSL yoktu bende. Ne kadar çok hoşuma gitmişti. Ya demiştim ne güzel bu böyle. Hee, işte o yüzden yaptım ben de. Neyse bunlara daha sonraki bir yazımda da değinebilirdim aslında.

Maili açmamla okumam bir oldu. Çünkü mail boştu. Sağolsun icanfootball boş mail yollamış. Eee dedim. Ben nasıl “confirm” ederim? Ya da “onaylamak” diyelim bundan sonra buna. Halbuki heveslenmiştim de ona. Bayramda oynarım diye. Oyna oyna. Başka işin yok zaten. Projesi olsun, raporu olsun bitti, o kaldı. O boş mailde şöyle mouse’a tıklayarak bir tarattım sayfayı. Aynen bunlar yazıyordu işte. Ben de Re:ICANFOOTBALL başlıklı bir mail gönderdim kendilerine. Oysa ki bana noreply demişlerdi. Dedim ki, olum daha var projesi olsun, raporu olsun. 1 Ekim ne kadar sıradan bir tarih olsa da dedim, o zaman başlayacağız biz dedim, 9 Ekim de aslında ne kadar sıradan da olsa dedim, o tarihe kadar da mola vereceğiz dedim.

Sonra uyumuşum….

Uyurum tabii sabahın 5inde mail gelirse, uyurum. Ya ne yapacağıdım?

5 thoughts on “Seher Vakti Futbol

  1. iyi ki ogrettik aykenfuğtbolu. aha turkce karakter. bunu da gittim webden buldum kendim yazmadim. hadi hayirlisi gayretli yazarim ne de olsa bugune bugun.

  2. ben kayit olmadim zaten. aa bu iyimis dedim serkan bunu sever dedim sana yolladim o yuzden bu konu hakkinda pek bir yorum yapamayacagim. o degil sanki senin hediye alman gerekiyor. 1 dolar lan alti ustu insan adam gibi balon alir 1 dolar lan 1 dolar. vurgun yapmayi biliyosun ama.

  3. bana burada facebook muhabbeti yapma, bir şey diyeceksen orada de ulan! vurgun iyiydi yalnız. 65 civarı bir şey oldu. Bira bitti, poker de biter. Artık bir net piknik olsun, bir el paso olsun, bir nedjima olmasın (midemi bozuyo lan) bir şeyler yaparız değel mi? katma değel vergisi. hiç komik oldu mu şimdi?
    yazıklar olsun…

  4. auhauahuahuah cok komik oldu lan. bana facebook muhabbeti yapma demenden anlamaliydim net piknik’in gelecegini. dondugum gece direkt net yapiyoruz oradan da bakariz artik. c ya.

Leave a Reply