GTalk Sabahlamalari

Istes bile degil ki. Tek basima bekliyorum, “o” mail gelecek diye. “notifier” ya da “bildirici” diyelim biz bundan sonra ona, hooop diye cikacak sag alttan, maili kimin gonderdigini, konuyu, ilk birkac satiri yazacak diye. Tatli bir heyecan ve her sabah yatarken hayal kirikligi… Sabah yatmak, buna ayri bir yazida degineyim.

Kendimi avutuyorum; kongrededir, maillerini kontrol etmiyordur diye ama nafile. O yasa, o statuye gelmissin nasil mail kontrol etmeden, gereken cevaplari vermeden durasin? Aklim almiyor iste boyle bir seyi. Uzuluyorum. Bir koseye firlatilmis hissediyorum kendimi. “Henuz cok erken o cocuk icin” diyorlarmis gibime geliyor.

Neyse, gecen facebooktayim, oyle baktim phonebook mhonebook isine ne gereksiz olmus olum o. Google, facebook yetecek bundan 2 sene sonra bir insana. Baska herhangi bir seye ihtiyac duymayacak. Gelecek kaygisi asla gutmem. Teknolojinin en buyuk destekcisiyim. Her turlu yenilige acigim. 100 iq nun altini pek sevmem yine de onyargili degilim bu iq konusunda ama 😀 Benden buyuk olmali bir de. Hee valla lan. Boyle akan dusuncelerimi yaziyorum ama ne de olsa blog bu. Istedigimi, istedigim gibi yazabileyim diye var. Youtube u hala benim erisimime acmayan telekomdan sikildim. Her seferinde binbir takla atmaktan sikildim. Simdi geekler bana tavsiyelerde bulunacaklar, aman sunu kur, yok bunu kur, aman boyle gir. Heeee, ben bilmiyorum degil mi hicbirini? Ben salagim degil mi? Asil sansure karsi cikmak, bunun nedenlerini sorgulamak yerine, en basitinden soyluyorum, opendns kullanan salaktir. Kafamin tasini attirmayin. Icimdeki nerd macoyu tanimak istemezsiniz. Inanin bana. Bugunluk bu kadar blog, bugunluk bu kadar!

5 thoughts on “GTalk Sabahlamalari

  1. To: S
    Cc: Hb
    Subject: Çocuklar Nasıl?

    Geri dönüş zamanı olasılığı;
    Tanımlanamıyor…

    Neden?
    Geri dönüş anında olum!

    Not: O opendns fikrini savunmaya devam edersen, daha burada kaç yazı yazabilirsin olum sen? Sorarım sana! Sen ne diyosun olum? Opendns’e laf ettiğini görmeyeyim bir daha. Hayır ona et, ama kullananlara etme. Özgür bir blog bu! O kadar da özgür değil…
    Yakarım seni!
    Yakarım bilirsin. heeey deliyim gözü kara deliyim yaparım Roma’yı da yaparım.
    bkz. Rome Tycoon
    neyse ben kaçar..

  2. yorumunu anlayabilecek tek insan olmaktan gurur duyuyorum. SA bu arada ama A yi bilmemene sasirmadim 😀 sisssssss, olsun lan uzulme. hadi kactim ben, yemek memek derken 8 olur o saat.

  3. tuttu, tuttu! hadi yine iyisin iyisin iyisin sen isini bilirsin bilirsin bilirsin deli dolu birisin birisin birisin. boyle sarki mi olur ya lanet olsun. evde de isler kotu zaten. bin tane tartisma yasandi sabahtan beri. gerginiz biraz kotu kotu espriler yapiyorum. siisssss sen aglama dayanamam sen aglama goz bebegim sana kiyamamam al yuregim senin olsun bla bla bla

  4. her zaman tuttururum. bahsi olsun, pokeri olsun, şusu olsun, şesu olsun. haa şesu vardı bir de. geldim nan! derlerdi ona.
    ne diyorduk, hah, o kadar tayfun açıklaması yaz sen last fm’e, sonra kendini bilmez bir moderatör silsin onu. hem kendini bilmez, hem tayfunu bilmez. neyse ki 30000 şarkı dinlediğim, database’i milyar dolarlarla ölçülen hesabım bloke olmadı.
    blogu sattım ben.
    yarın geliyolar almaya.

Leave a Reply