Temmuz Giderken

Bir ayı daha bitirmenin verdiği sevinç ve hüzün… Her ayın sonunda yapmadığım gibi ilk defa bir ayı uğurluyorum burada. Ama yine bir amacı var bunun. Bilirsiniz asla amaçsız, seaçma (yanlış yazmadım bilerek böyle) sapan işlerle uğraşmam. Uğraşır mıyım? Aşkolsun.

Bu blogu açalı 1 sene olmuş, hatta geçmiş. İşte, normalde bunu geçen ay yazmam lazımdı. Yazmamışım, unutmuşum. İnsanım sonuçta. Yani maksat, aman efendim 1 seneyi doldurdu blog. Takip ettiğiniz için teşekkürler. Takibe devam, aman peşimi bırakmayın gibi cümleler sarfetmekti. Olmadı. Yapamadım. O yüzden içimde kalmasın dedim.

Ağustos geliyor. Bu da benim için demek oluyor ki; tatil geliyor. Ağustos ayında pek göremeyeceksiniz beni. Belki bir blogger status olsaydı, oraya yazardım tatil diye. Yok işte ne yapayım. Ben mi yazayım şimdi oturup kodunu? Aşkolsun. Tatildeyim ki ben. Şşş! Okur! Görüşürüz hadi.
Arada bir hatırla yine, gel uğra.
Bakarsın yeni şeyler bulursun burada.
Aloha!

2 thoughts on “Temmuz Giderken

  1. “her ayın sonunda yapmadığım gibi ilk defa bir ayı uğurluyorum burada.” cümlesiyle bütün okurlarını değil de sadece birini ayı yerine koyman gerçekten ne kadar ince bir ruha sahip olduğunu gösteriyor. sana iyi tatiler dilerim. sanirim ben de bir 10 gun kadar takip edemeyecegim blogunu. malum benim de tatilim basladi. ehi ehi

  2. teşekkürler deli oğlan hadise. o senin ince ruhluluğun. lutat nunu! lutat nu nu! sims 1 oynayanlar için gelsin: komontsüğ nea nea!

Leave a Reply