Ne Yapıyorsunuz Dümbelekler?

İşiniz gücünüz yatış ya! Başka yaptığınız bir şey yok! Dinden imandan çıkartıyorsunuz adamı!

Alo! Merhaba iyi günler.
Merhaba.
Bu akşam için iki kişilik yeriniz var mı?
Evet. Kaç kişi olacaktı?
2 kişi dedik ya o.ç.!

Yani mal mısınız nesiniz anlamadım!

Noldu? Şaşırdın de mi? İçimden bir ses diyor, sen nasıl duyacaksın. İçimde mi kalacaksın. Eğer bu anıyı anlatırsam bir yuva yıkılır, yuva! Ama bu hep bir sır olarak kalacak bizde. De mi gardaşlarım? Şu an çok gerildim ya! Vallahi hep sinirlerim allak bullak. Bugün ev yapımı köfteden imal edilmiş hamburger yicem. Bildiğimiz bir tat, bilmediğimiz bir sunumla. Sunum senem. Umarım bu hamburger bir nebze de olsa beni yumuşatır. O da yumuşatmazsa A101’e giderim artık.

Paragraf da sadece o malum tuşla mı yapılıyor ya?

Vallahi de billahi de öyleymiş. Yani efendime söyleyeyim bir TAB tuşunu kullanamıyoruz paragrafı içeri almak için. Bir yaşıma daha girdim. Bugün çıkışımı verdiler elime. Girişim yapıldı. Yarın işbaşı. Sonuçta ünvanımız, sıfatımız değişti. Yeni işim için tebrikler aldım. Çiçek bile yolladılar. Şaka lan şaka!

denemecan kardeşimle yine çok güzel sohbetler ettik. Dini içerikli. İbadetimizi yaptık karşılıklı elhamdülillah. Keşke İzlanda’da yaşasaydı da bir oruç tutsaydı. Görseydi ebesininkini.

Son olarak şu sayfayı ziyaret edin, çok orijinal olmuş. www.bursaborekevi.com

Can sıkıntısından hep işte, 20 dakika sonra da defolup giderim ofisten. Libreoffice kurun, tavsiye ederim, bok gibi.

7 thoughts on “Ne Yapıyorsunuz Dümbelekler?

  1. Yuva yikilir da koptum gerisini okuyamadim oaiusdgfaoisdugfasdf

    • da orada bitisik olacak ama tirnak isareti gibi dusun o boslugu cunku yuva yikiliri alinti olarak seyettim. bunlari bilin amk aq.

  2. Aklima takilan bir sey var. Hamburgerci ramazan dolayisiyla kapaliymis de mi? Pazar falan yalan yani. Bir de Ilyas’tan hic bahsetmemissin. O isin sonu ne oldu?

  3. ya hiç sorma a.d. ramazan dolayısıyla kapalıymış resmen. dün de kapalıydı. İlyas’a uğradım çok mistik olaylar gerçekleşti. Burada değil de gtalk’tan anlatılır bir ara. raporları düzenleyim.

Leave a Reply