Napiyonuz lan yavusaklar?

Bu da moda oldu amk. Iki ayda bir hadi blogu canlandiralim diye gaza gelip sonra bir post yazdiktan sonra bes ay bos birakiyoz. Boyle is olmayacagi icin, bu gidisata bir dur demek icin kollari sivadim ve neredeyse butun sacmasapan hesaplarimi kapattim. Bundan sonra butun konsantrasyonumu buraya verecem anladiniz mi lan?

Anlamayanlar icin yaziyorum. Bundan sonra beni buradan takip edeceksiniz. Yakinda konser monser varsa ona gideyim bari ya. 6 Haziran 2014 Istanbul Atmosferik Yarrak Metal bulusuyor etkinligine gidip onun bir degerlendirmesini yaparim ama 6 Haziran’a cok var daha. O yuzden daha once 6 Nisan 2014 Sanatcilar Kahvesi Saza Doyuyor halk senligine gidip, gozlemlerimi paylasirim.

Firefox’ta kullandigim pluginleri tanitirdim ama Firefox kullanmiyom ki artik ad. O yuzden gereksiz bir tanitim yazisina da gerek yok. Bakalim Lahanos Mahanos daha var.

One thought on “Napiyonuz lan yavusaklar?

  1. ya evet lan eskiden ne güzel yaziyorduk. formspringi verimli kullanan bir nesiliz lan biz. okurken guldugumu de belirtmek isterim. mudur geldi. bi izin alayim ben.

Leave a Reply