CSR Seker

Limon suyuyla belirli bir oranda karistirilip, poset cay yardimiyla renk verilmis sicak suya konuldugunda tadindan yenmez CSR Seker, cunku icilir. Diyeceksiniz ki “Ulan hayvan, onceden karistirmasak da bardakta ucunu birden karistirsak olmaz mi?”. Bunu diyecek olani da biz iyi biliriz. Okuma lan bundan sonrasini yazinin. Bir daha da girme bu sayfaya. Konuya geri doneyim. Aslinda size CSR Seker’in besin degerlerini de vermek isterim ama yazi sikici hale gelebilir eger oyle bir sey yaparsam. Biraz da ne yalan soyleyeyim usendim acikcasi onlari simdi yazmaya. Isteyen acar sitesinden -csrsugar ama sonunda au var com’un- bakar. Tabii benim gibi usenip siteye de yazmadilarsa bakamazsiniz. Sanki bana balkupu’nunkine bakiyonuz da artist artist hareketler ya.

Hah ne diyoduk? Unuttum, zaten cay poseti de kalmamis o yuzden icemeyecegim. Dolayisiyla size de nasil yapildigini anlatamayacagim. Onu da bilmiyorsaniz zaten yaziklar olsun ya! Makarna yapmayi 20 yasinda ogrenen bazi adamlar var aranizda biliyorum!

Bir yere baglamadan birakacagim, biraz da alistirma olsun. Yazmaya yazmaya parmaklarim kireclenmis.

Saka lan saka! Ne kireclenmesi, oyle sey mi olur. Soru cumlesi olmadigindan soru isareti koymadim. Nasil fikir? Iste bunlar hep evrimsel dilbilimi. Ya ne sanmistiniz? Evrimden konu acilmisken gecen Hangout’ta apansiz uyuyup kaldigimi da bilen bilir. Angutyus kitap yazmis da aranizdan bazilari “Angutyus kim?” diyecek, o yuzden bunun cok uzerinde durmayacagim. Cahil misiniz ya?

Grup Yorum 2007’de falan dagilip, yeniden birlesip, tekrar dagilmis. Bu cumlemi de “zarar verici nitelikte dezenformasyon” diye ispiyonlayin gotunuz yiyiyorsa. Hodri meydan!

Wellington icin iftar vakti.

4 thoughts on “CSR Seker

  1. güzel lan eğlendim okurken. eski günleri yâd edercesine klas bir yazı olmuş. yazanın ellerine sağlık. şaka lan şaka! iğrenç bi yazı açıkçası. yüreğine sağlık. yürek kürek.

  2. sagoool. amcoolu simdi su sagooolu yazarken farkettim ki, 3 o yazmasi zormus. amcoolu yazarken mesela otomatik basiyorum ama sagoool icin boyle bir duraksama oluyor bir sey oluyor. dene bakalim onu bir ya. saymadan boyle naturel naturel yazarken bak bakalim. elegan elegan rhcp, coldplay dinlersin ama cenazene cengiz kurtoglu gelir.

  3. sagoool! amcoolu yazarken inanılmaz bi refleks var ya parmaklarda. amcooolu. duraksadım. garipsedim.

  4. enfes bir yazı kaleme almışsın kardeşim. seninle gurur duyuyorum. allah belanı versin. ense naturel olsun.

Leave a Reply