Yazarlari Etkileyen Bazi Olaylar

nbh_ dostumuz askerligini yapmak icin Samsun’a gitti. Samson and Delilah izleyenler bilirler herhalde Samsun neresidir, pidesi guzel midir ? Oradan da dusuk vergili alkol diyari Kibris’a gececekmis. Aranizda Ercan isimli birini taniyan varsa ona Kibris’i anlatmaya gerek yok. Tanimayanlarinizin bir an once bir Ercan’la tanismasini tavsiye ederim. Er candir lan ne de olsa. Yarin yemin toreni varmis. Buradan da birlikteki onbasilarina, astsubay kidemli ustcavuslarina ve albay ya da birden fazlaysa albaylarina cok selamlar yollayalim. Birligini de yazma geregi duymuyorum iyice desifre olmasin cocukcagiz diye. Zaten olacagi kadar oldu. Olacak o kadar. Sonra bazi mahallelerin muhtarlari ultimatom veriyorlar. Iste bu mahallenin bir de muhtari var bir de kizi var ki o, o da harbiden muhtar. Muhtar Kent. Bir de unutmadan, kim ultimatom veriyor? Bazi mahallelerin muhtarlari. Zincirleme isim tamlamasidir. Yukleme kim sorusu sorulunca, direkt olarak zincirleme isim tamlamasini verir. Bu da OSS’ye hazirlanan gencler icin ufak bir ipucu olsun.

kirmizi japon baligi dostumuz da evlenme karari almis. Dugunune ne yazik ki katilamayacagiz ama blog adina bir celenk, bir cumhuriyet altini, bir de telgraf yollamayi dusunuyoruz. Ozellikle telgraf konusunda cok ciddi olabiliriz diye dusundum su anda kendi adima. Olmazsa da olmaz ya ne yapalim yani. 6 tane bardaga 100 lira veren biz miyiz sanki? 2 manikur, 4 kas alma, 1 pedikur kac para onu bilen varsa burada paylassin biz de elimizde avucumuzda olandan ayiralim, “gelin basi” da pahalidir simdi. Sanki bana sifirdan kafa yapiyorlar ya. Gelin basi. Gelin kafasi. Gelin saci dense olur halbuki ama gelin basi gercekten olmuyor. Bana soracaksiniz lan. Bir onceki paragrafta verdigim Turkce 101 ipucundan sonra kime soracaktiniz hangi kelimeyi kullansak daha iyi olur diye? Herhalde bana soracaktiniz.

sneyl zaten calisip duru. last.fm’le bazi sikintilar yasadi ama asilmayacak seyler degildi. Hepsi halloldu gibi. Ondan baska, -9, 11- betsson sorunu oldu ama onun da caresine bakilir. Ecocard yoksa olmuyor cunku.

Japon konsolosu’ndan aci haber var. Viber’la konusurken veri paketinin kotasini asmis. “Evdeki internetten konusmama ragmen, paketim nasil biter ya? Hep Google Haritalar yuzunden.” diyordu. ID gerekli mercilerle gorusup, bu sorunu cozecekken, katildigi bir kokteylde aldigi alkol nedeniyle unutmus ve dile getirememis problemi. Ayrica Japon Konsolosu’nun oturdugu sitenin bahcesinde oynayan Ingiliz cocuk Joshua, dun sol baldirina aldigi sert bir darbe sonucu uc ay sitelerden uzak kalacakmis.

Ben? Ben hep bildiginiz gibi. Bir degisiklik yok.

Leave a Reply