Yeni Arayuz

staticLogo
New Logo

Oncelikle merhabalar! Bu yazida size WordPress’in post editoru ile kolayca neler yapabilecegimizi gostermeye calisacagim. Hemen sola bir adet resim koydum. Dikkat ederseniz altinda caption var. Guzel ozelliklerinden bir tanesini gostermis oldum bile. Simdi de bir anket ekleyelim yazinin ortalarina bir yere. Anketimizi de ekledik. Ozel karakter koyalim biraz da. Tane boyu 38 μm’nin altinda olan daha onceden ζ potansiyelini olctugumuz demir cevheri, Ø=2.5 m olan biyali degirmene beslendi. Simdi bir de subscript yapalim. Eh nedir bileniniz var mi?

Paragraf yaptim devam ediyorum. Birazdan verecegim linke tiklayarak Particle Stream Function Terms isimli dosyayi indirebilirsiniz. Ya aslinda yuzbin tane ayari var da simdi hangi birini gostereyim bilemedim. Yapamadiginiz bir sey olursa bakariz birlikte ama baya esnek. Ana fikri anladiniz siz. O yuzden yazima burada son veriyorum.

Ha bu arada baska yerlerde paylasmak icin shortlink de alabiliyoruz http://wp.me/p1Dy6k-nW oluyor mesela bu yaziya gelen shortlink. Anket demistik degil mi sozumuzde duralim onu da koyalim. Ondan sonra kimse laga luga etmesin. 

Postlari mesela sadece sifreyle acilir hale de getirebilirsiniz ama bu yazida onu yapmayayim sonucta neler yapilabildigini gormenizi isterim. aiusdhaisudh. Polldaddy’nin poll alignment’i ilk seferde biraz tricky gelebilir ama oldukca intuitive bir yapi. Digerleri nasil yapmissa html’de ona bakip yaparsiniz. Yani bence yaparsiniz. Yoksa supheniz mi var? Lan siz yapamayacaksiniz da kim yapacak ya? Hepiniz okumus etmis selvi boylu insanlarsiniz. Aslinda hepiniz selvi boylu insanlar degilsiniz ama yine de olsun lan. Size boy soran mi var? Seninki kac santim diyen mi var? Nukleer santrale karsi olan bir insanin insanligindan suphe ederim. Azicik dusunup, kaynaklara bakip da hala yok diyen insana da yuuuh derim. Yaparim bunu.

Gene sac kestirme vaktim geldi bir de. Randevu almak lazim haftaya persembeye. Bu aksam da cikar icerim ben. Zaten sneyl amcoolum bilir, biraz isler var bu aksam aiusdhaiushd. Hadi lan yeter kapatiyom artik. Bizim ki de can. Ha ulan bir de bir rate up rate down muhabbeti koydum. Onda da suphesiz ki bakmayi gorenler icin nice komiklikler vardir.

2 thoughts on “Yeni Arayuz

  1. Sukunu verdim ibibik.

    Blockquote tag’inin cite attribute’u browserlar tarafindan desteklenmedigi icin boyle gozukuyor yoksa bir sorun yok.

    SNEYL bunlari da ogrenin.

    Yorumlarda boyle enteresanliklar da yapabiliyorsunuz.

  2. çok güzel gerçekten. ben de yazmak istiyorum ama ana sayfa bitmeden içimden gelmiyo. o da olacak hayırlısıyla. hayır hayır.

Leave a Reply