-ARKADAŞLAR MERABA!

–SOOOĞGL!
-NASSINIZ?
–SOOĞL!
-Siz de sağolun! Lütfen beni rahatta dinleyin.

Umarım siz değerli blog okuyucularım da iyisinizdir. Yaklaşık 1 aydır yazamıyordum. Bakıyorum ben yazmayınca siz de yazmıyorsunuz! Hepiniz askere mi gittiniz lan! Valla beni hem üzdünüz hem de sinirlendirdiniz! Ben iyiyim ancak kafam biraz iyi kusura bakmayın. Kafam iyiyken yazarım bloga genelde bilirsiniz. Askerlik hakkında yazı yazacağımı düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz. Böyle şeylerden bahsetmek istemiyorum. Hayır, kötü geçtiğinden değil. Gayet şahane ve rahat geçmekte. Bilenler biliyor. Ancak görmemiş askere gitmiş olsun istemiyorum. Görmemiş demişken, Bilal Göregen napıyor lan acaba? Nası espri? Sağooooool! Pardon. SOĞL!

Denemecan’dan ricam Şark Köşesi‘ni bi düzenlesin artık. Zaten geçen aradım müsait değilim diyor bana ya. Kim bilir ne işler çeviriyordu. Buradan açıklasın onu. Denemecan İfşa-2 olsun.

Arada sırada defterime yazılar yazıyorum alaydayken. Alayına isyan! Bazıları bloga yazılacak cinste. Merak etmeyin lan sayko sayko hikayeler yok. Nası espri?

Bir ara o yazıları da yazarım belki. Belki de yazmam.

Yarın otelden çıkmadan bi daha yazabilirim. Olmadı haftaya yazarım. Olmadı yar su testisine dolmadı yar.

Öpüyorum hepinizi!..

Muhabere Onbaşı Sneyl Ankara

5 thoughts on “-ARKADAŞLAR MERABA!

  1. haklısın gardaşşş. neyse ki denemecan vatanına geri döndü de halledecektir herşeyi. olmadı ben ayarlicam. shhh. rahat olun siz! SOOĞLL!

  2. tekmil! allahu ekber! haa pardon lan tekbirdi o. karistirmisim ben kusura bakmayin. zaten bakmazsiniz da iste lafin gelisi yazdim ben oyle. lan bu arada geldim ben ofisteyim kimse yok daha. oyle daha sabah kahvemi de yapmadim. bilgisayarin guncellemelerini falan yapiyorum. sonra yaparim kahveyi. hava gene it gibi sicak onu da belirtmeden gecmeyeyim. ilerleyen zamanlarda gorusmek uzere hepinizi opuyorum.

  3. hizaya geeeeeel! raat! rollll! yemek duası için iç çamaşırı çıkar! söyleyeceklerimi yüksek seksle tekrar et: tanrımıza hamdolsun. milletimiz varolsun. 1-0 olsun bizim olsun. afiyet olsun!

    SOĞĞĞL!

Leave a Reply