Pakmaya

bak şimdi ne dicem. klavye bozuldu benim yaa. ha nasıl yazıyosun o zaman bülbül dediğinizi duyar gibiyim. ya şimdi benim klavye kablosunda temassızlık vardı tamam mı. bu gece çat diye gidiverdi ben hayvan gibi yazdığım için. denemecan kadar olmasın da yine it gibi basarım yani tuşlara. neyse işte gitti bu klavye. ben de eskisini taktım. ancak eskisinin de tuşlarının yerini değiştirmişim ben. niye öyle bişey yaptıysam. ezbere yazıyorum yani şimdi. mal mal harflerin yerini değiştirmişim ya. böyle oyun mu olur ha sorarım size böyle oyun mu olur!??!!

o yüzdendir ki yeni bir klavye alma vakti geldi. zaten bozulan klavyeyi alalı da baya olmuştu. 3 sene oldu nerden baksan. kablosuz alayım artık. ondan sonra bir guitar hero oynarım ki sormayın gitsin.

saat de 7 oldu. bence bu saatten sonra yatılmaz artık. ayıp yani. ee napcaz o zaman? buluruz yapacak bir şeyler. yapacak şey mi yok allah aşkına. haydi haydi haydi allah aşkına.

oldu o zaman. görüşürüz.

8 thoughts on “Pakmaya

  1. lan, gecen klavyeyi de iyi bozmustun sen ha. sana da klavye dayanmiyo arkadas. 6 yillik arkadasligimizda 3 klavye eskittin. boyle is olmaz! kendine birazcik ceki duzen ver. lutfen. rica ediyorum.

  2. page up page down ssevmedigim tarzda ama guitar hero oynarken shift delete tuslarinin yakin olmasi kolaylik saglar. ergonomik herhalde yalniz turkce karakter yok uzerinde, gorseli baska yerden almislardir diye dusundum yoksa turkiye'de oyle satmazlar herhalde. en soldaki ekstra butonlar da gereksiz olmus aslinda.

    iyi fena degil.

  3. lan yok ya zaten 130 lira. bundan almam. bi de yamuk yani sevmem öyle. bunun düzleri var. biraz daha ucuz hem. gidince bakılır. zaten daha 2 hafta falan eskisiyle idare etcem lan. yapacak bir şey yok biliyosun.

    bu arada bu gece sahurda patates kızartması var. selamlar 😀

Leave a Reply