Asker Yazar

Akseki yol ayrımındaki japon konsolosu‘yla konuştum haberler iyi.

Acemilikten sonra Karaman yol ayrımına gidecekmiş. Düz ova olduğundan head shot yeme imkanı daha fazla olacak, bu güzel bir şey.

Rahatı yerindeymiş çakalın. Bu da güzel bir şey.

2 hafta sonra yemin törenleri varmış. 2 haftaya kadar törene çalışsan, kaldı 2 hafta. Nerede lan eğitimin senin? Hadi yine yırttın ha.

Bu sabah 7:30’da uyandım dedi. Normalde de 5 gibi kalkıyorlarmış. Ben, normal uyanma saatlerinden 1-2 saat önce uyanıp, “sıkıldım hadi kalkın” diyerek koğuşu ayaklandırmasını beklerdim. Bir de, normal uyanma saatinden yarım saat önce kalkıp rahat rahat traş oluyormuş.

Kamuflaj ve magnumlu fotoğrafı çok yakında bir yerlerde olabilir.

japon konsolosu hayranlarına duyurulur. (kim lan senin hayranların?)

Bu da benden ona not: Chatbox’ına gözüm gibi bakıyorum lan!

5 thoughts on “Asker Yazar

  1. seni seviyoruz japon konsolosu,seni seviyoruz japon konsolosu.bi tane yorum almamış yazıklar olsun,hiç olmazsa parantez benle dolsun ulan.rahatına ayrıca sevindim,doğru.
    selam söyle,ton bakımından magnum golddan öteye gitmemesi temennimle o kavurucu sıcağın altında

  2. lan en cok bu basliga yorum yazilmaliydi, en cok buna! saksi degil sonucta adam. kendisiyle konustum gecende haberler iyi. yani bizim acimizdan iyi, yoksa kendisi cok sikayetciydi 'oh olsun ibnetor' dedim kapattim suratina psikolojik olarak coksun diye.

    haberler soyle;

    1- carsi izninde bulasik eldiveni almaktan parasi kalmamis. butun alayin bulasigini buna kokluyolarmis. 3 saatte bir bulasik eldiveni eskitiyomus. canima degsin.

    2- sogan soymaktan gozunun feri kacmis. baya bildigin kacmis gitmis. sonra iste ferrari diye bir sirket var lan demis benim de adim fer bunun da adi fer le basliyo o zaman bunun adi mustafa ferrari olsa baya klise bir espri yapmis olurum demis ve o espriyi yapmaktan vazgecmis. bakmis olacak gibi degil, aksam uyurken yatakhaneye gelip gene gitmis gozunun icine. eeee bulbulu altin kafesi koymuslar ille de vatanim demis sonucta. kissadan hisse olarak yani. he iste 94 te ise girdim heeee.

  3. gerçekten çok haklısın dostum (yani ilk cümlen itibariyle) an itibariyle biten maç. adam tekrar aradı beni. salgın varmış lan birlikte. hep birlikte aşamamışlar bu durumu. ciddiyim lan bu arada. 300 kişi falan hala hasta diyo. oradaki sudan olmuş galiba. ishal ve kusmaymış hastalık dediğim. ben de oldum da 1 günde geçti dedi. e herhalde geçer dedim ben de, sen bir anda bırakmışsındır mikrobu dedim. annesine babasına daha söylememiş üzülmesinler diye. nasıl olsa onlar da blogu okumuyolardır 😀 neyse işte yemin töreni konyada olcakmış. ondan sonra tekrar antalyaya dönülcekmiş 2 hafta daha orada kalınıp tekrar konyaymış. tabii o arada 2 gün izin. pazartesi 17'ye kadar olduğunu da düşünürsek 3 gün diyebiliriz. çünkü ankara karaman 2 saat falan. şehir dışına çıkmak yasakmış ama gözümü karartıp gelirim diyo. gerçi gelse de bişey olmaz zaten kim ne bilecek. hadi bişey oldu diyelim hazırlan çık 3 saatte birliktesin dsfapsdıuhfas. neyse dedi işte izin zamanında telefonum olur daha rahat konuşuruz dedi. çünkü aile kartını bozmuş bu. ben aradım ankesörlü telefonu. çok meşgul etmeyek burayı dedi. böyle işte.

  4. Pingback: Tarihin Tozlu Sayfalarından – Uygunsuz İçerik

Leave a Reply