Komşu Komşu HUU!

-Oğlun geldi mi?
-Geldi Geldi.
-Ne getirdi?
-İncik boncuk.
-Kime kime?
-Sana bana.
-Başka kime?
-Karakediye.
-Karakedi nerede?
-Ağaca çıktı.
-Ağaç nerede?
-Balta kesti.
-Balta nerede?
-Suya düştü.
-Su nerede?
nek içti.
-İnek nerede?
-Dağa kaçtı.
-Dağ nerede?
-Eyjafjallajökull.

Esprimi de patlattım tutamadım kendimi kusura bakmayasınız sevgili okurlarım. Asıl bahsetmek istediklerime gelmeden önce belirtmek isterim ki yukarıda yazmış bulunduğum tekerlememsi şeyin (ne olduğunu bilemedim de) konumuzla hiç bir alakası yoktur. Sadece başlıktan sonra oluşan bir serbest çagrışımdır. Aman diyeyim ifşa var. Kaç kaç kaç.

Konumuza dönersek; bu gece bir ilk yaşandı evimde. İlk defa gürültümüzden rahatsız olan 50-55 yaşlarında, bıyıklı, kel bir komuşumuz kapımızı çaldı. Saatlerimiz 01.15 i göstermekteydi o an. Kapının çalmasıyla huzursuz bir komşu ile yüzyüze geleceğimizi farkettik. Kalktım ben açtım kapıyı da. Kaç gündür bişey demiyorum diyorum ama uyuyamıyorum. Ayıptır, mayıptır falan diye çıkıştı. Sonra da beni dinlemeden döndü ve evine girdi. Bende başım önde kapadım kapıyı ve geçtim salona. Evde bulunan cemaat bana bakıp bir açıklama bekledi. Sanki duymadılar adamın dediklerini de. Onlar da az çakal değiller haa! Öyle böyle deyip olayın yorumunu yaptık. Yok müzik sesi mi? Yok efendim bizim gülüşmelerimiz mi? Bi kaç kritikten sonra sessiz bi şekilde pokerimize devam ettik. Haa pardon onu söylememiştim sanki. Poker oynamaktaydık o esnada. Tabi herkesin bi neşesi kaçtı. Modu düştü. Gelsin all inler, gitsin all inler ondan sonra. Bi kaç turdan sonra bıraktık pokeri de.

Bu yazıdan çıkacak anafikir ise; gecenin belli saatlerinden sonra gürültü yapmamaya özen gösterin ki uyumaya çalışan komşularınızı rahatlarından etmeyin değildir! Keyfinizi kaçırıp pokerin içine etmeyindir! Bi kaç el sonra geçecektir komşunun verdigi huzursuzluk. Rahat olun lan!

ps: Bende özendim arada bazı harfleri koyu falan yaptım, aksiyon yarattım kendimce.

7 thoughts on “Komşu Komşu HUU!

  1. iste bu ya. yuz on sekiz yildir bekledigimiz nbh_ yazisi bu. adam potansiyelini yavas yavas bize sunmaya basliyor. canim benim yhaaaa.

    daha once yasadigimiz bir gecede de hatirlarsin ki bir anlik moral bozuklugundan kaynakli all in ler yasanmisti. isin suclusunu da ifsa etmek isterim ben bu arada. masaya oturmusuz. herkesin chip i dagitilmis de mi. kaybettikten sonra hepsini daha para koymanin luzumu ne? ben bunu anlamiyorum. sonra da aman iste eglenelim diye biz oyun bitmesin diye oynuyoruz diye savunmalar. lan biz eglenmek icin senin ekstradan 20 lira daha koymana muhtacsak oyle eglence olmasin zaten. neyse gecmis zaman olur. icimde kalmis.

    nbh_ kardesim, tasinin lan evden. size ev mi yok ganhaaa?

  2. hasiktir lan.. sanki bana turnuvadasın da chipin bitince kalkacaksın masadan. gerizekalı bebe. açık masa işte. sikerim ya valla sinirlendim şu duruma.

Leave a Reply