Elimin Ayarı Yok!

Az da olsa yazıya başlamadan önce başlık atarım. Bu aslında ne yazacağımı önceden bildiğimden kaynaklanmaz. Bazen kaynaklanır aslında. Ancak tahmin edeceğiniz üzere bu kez öyle olmadı. Yoksa yazıya böyle başlamazdım. Neyse ne lan! İşte bir türlü “yeni kayıt”ın üzerine tıklayamadım. Sonra bilumum sakarlıklarım aklıma geldi. Öyle işte. Neyse ne lan!

Cuma günü okula giderken dolmuşta bir kız gördüm. Saçı kıvırcıktı. Sonra, “benim hiç kıvırcık saçlı kız arkadaşım olmadı” lan diye hayıflandım. Hatta bunu bloga yazayım dedim içimden. Sonra bir durdum. “Lan!” dedim. Acaba olmuş muydu? Şöyle bir düşündüm. I-ıh yok. Yani o kızınki kadar kıvırcık olmamıştı. Biraz daha detaylı düşününce de o sonuca ulaşmıştım işte. O kızınki kadar değildi hiçbirinin. Sonra dedim bunları da yazayım bloga. Öyle işte yazdım. Neyse ne lan!

Bu hafta şenlikler var. Şenlik var. Gırgıriyede şenlik var. Bugün gaza geldim baya. Candan Erçetin ve MFÖ dinledim grooveshark’tan. Ha grooveshark demişken… İşte aslında o çok güzel bir şey. Sırf last.fm aboneliğim devam ediyo diye last.fm dinlemeye devam ediyordum. Sonra bıraktım. Grooveshark iyi işte ya. Ne kasıyorum ki last.fm diye. Gerçi last.fm’in de az ekmeğini yemedik zamanında. Neyse ne lan!

Pazartesiye yetişmesi gereken bir proje var. Ancak daha başlamadım. Zaten daha var. Sonuçta yarın Pazar erken kalkın çocuklar. Yarın annem de olmicak. Evde tek başımayım. Olum buradan benim bütün durumumu öğreniyorsunuz. İçim bir hoş oluyor ha böyle! Ne bileyim bak şimdi tarif edemedim. Ben de sizinkileri öğrensem ya mesela. Nerdesin sen? Misal bu işte. Nerdesin sen? Özledim ki ben. Neyse ne lan!

Cuma günü proje sunumu oldu bir de. Poster baya bir gotik oldu. Aslında hoş da oldu ama yazılar çok büyüktü. Zaten azıcık yazı vardı. Ben yapmadım onu da. Yardım edemedim. Edemedim(!) Sol alta da bir teşekkür etmişler bana sağolsunlar. Haberim yokmuş gibi dedim de aslında vardı haberim. Hatta ben dedim ya. Bana da bi teşekkür edersiniz artık dedim. asdhffhkls. Neyse işte o da en köşede kalmış altta. Anca posterin yanına gidip kafanızın düşmesi falan lazım. Anca öyle yani. Anca öyle. Neyse ne lan!

Dün japon bizdeydi. Ya ben bu insanı anlayamıyorum. 3 gibi yattık. Ya kaç gibi yatacaktık da zaten. Saat 8de uyandı, sıkıldım ben diyo. Bir insan uyurken sıkılır mı ya! Uyandık sabah sabah. Ben 1 saat uyudum sonra 6 gibi. Sonra da Galatasaray maçını izledim. O kadar LigTV var boşa gitmesin diyorum. Neyse ne lan!

Her paragrafta bir şeyi bold yapıyorum. Saçma sapan işler ya! Kahve yapayım bari bir. Sonra da projenin ucundan tutayım diyorum. Bok tutarım. Daha yarına çok var olüm! Neyse ne lan!

Bye! Öptüm!

HAaAAAaaaA!! Ya bir de yapmıSH etmiSH falan yazmayın ya! Kaç yaşına geldiniz! Ok?

Bye!

Neyse ne lan!!!

3 thoughts on “Elimin Ayarı Yok!

  1. lan güne erken başlıyosun hale hayıflanıyosun. yosun tutmus duvarlara yazılmış günler gibi, gece bitmez gündüz bitmez, neyse ne lan! ayrıca madem kıvırcık sevgili istiyosun, bak yine yosun yaaa. bitirmiyom lan cümlemi.

Leave a Reply