Yurtta ve Cihanda Senlikler

Japon Konsolosu kardesimin dogumgunune 1 aydan fazla bir sure kala, kendisine cok cok onceden soz verdigim dogumgunu hediyesini vermek isterim.

http://mail.google.com/a/euzubillahiminesseytanirracimbismillahirrahmanirrahim.info

Evet kanka artik senin de kendine ait bir alan adin var. Gule gule kullan. Bol bol mail at.

Su anda biraz beklememiz lazim ayarlari yaptim google’in tanimasi icin biraz zaman gececek. 1 gune falan hazir hale gelir.

Ha neden .com degil de .info’yu aldin diye soracaksiniz muhtemelen. Lan olum biri daha once gidip o adresin .com uzantilisini almis lan. Aha buna tiklayin bak. iausdgfiuasgdf. Acilis sayfaniz yapin onu. Internete bismillahla girin. Akil fikir!

4 thoughts on “Yurtta ve Cihanda Senlikler

  1. way gardaaaaş duygulandım bak şimdi. sözünde durman beni dünyanın en mutlu japonu yaptı, çok tæşækkür ederim lakin aktivite işlemini yapmadım henüz. viziten kaç? az bi işim olması sebebiyle evden çıkmak zorundayım, işlemler de biraz karışık gözükmekte. daha sakin bi anda yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın der, sana A1 verebileceğim üzerine karpuzum ve neşterim üzerine yemin ederim.

  2. ahfgzjgjkh rofl lmao lol gg adam usenmis ya. kanka sen hic merak etme hallolur onlar. denemecan mail gelmis bu arada, hotmaile. lakin evden cikacagm icin yazmadim bisey. nbh beycafede takiliyo. ben derse girmedim. flotasyon ve bazi ders notlarini aldim pc labdan. oldu mu sana 4saat devamsizlik. lakin n m3t1n c4n birakamadi, bu mu birakacak diye dusunerek kendimi biraz rahatlatmaktayim. en kotu facebooktan mesaj atacak gardaslarimiz var. la o degil de bu bebe nereye cikiyo ya. spora mi gidiyo. dur hele bi eve gideyim hep sorulacak onlar. gizli islerini anlatacaksin ulan.

  3. la sıçarım aktivasyonuna ha! olum üye sayısı binleri aştı ancak aktivasyon maili gelmediği için herkes mağdur. durduramıyorum ben bunları. sabahlar olmasın orda!

Leave a Reply