She’s Been Kissed!

Dün rüyamda Keyti Peri‘yi gördüm. Ya da Kitty Purry, ya da Katy Perry. Her neyse. Bir şey de yapmıyorduk ha! Öyle takıldık, muhabbet ettik falan. Ben de uyanınca hemen Katy Perry araştırmaya başladım. Hem de sabahın 9.30’unda! Konserlerini falan izledim işte. Nostalji oldu hem. Hot ‘n cold lan bu! Boru mu! Kitty Purry blogu çok güzeldi aslında. Sonradan tivitırcı oldu bu da. Halbuki tivi bitti, şimdi dici.

Neyse. Bugün pazar. Gazete eklerinizi almayı unutmayın. Benim gibi geç kalkanlardansanız gazete kalmayabilir. O yüzden kalkanları indirelim. FRP terimleri kullanacaktım, vazgeçtim. Fatih Terimleri kullanacaktım, ondan da vazgeçtim.

Şimdi Dido çalayor arkadan. Şu. Dido ile ilgili bir anım vardır. Burada anlatılmaz ama. Lan ne diyorduk!? Yine konudan saptık ha! Neyse ki başlığı yazıdan önce koymuşum da ne diyeceğimi hatırladım. Şimdi bu kızın sevgilisi var Russel Brand diye. Artık buna link vermicem. Kaptırıp yazcam, bitsin hemen yazı. Bu Russel Brand’i nereden biliyoruz? Mesela, Forgetting Sarah Marshall. Neyse bunlar sevgili demiş miydik? Demiştik. Bugün gazetede Katy Peri haberini gördüm. Twitter’da hayranları sormuş, ilişkin nasıl gidiyor diye. Birisi ilişkimizi kastedip nasıl gidiyor diye sorduğunda çok güzel gidiyor diyebiliyorum demiş. (bu son cümle biraz müstehzi oldu. ona aldırmayın siz. bundan sonra arada böyle cümleler kurabilirim. sadece birisi için yazdığım belli olsun diye falan. amaaan!) Kız da demiş ki hayranlarına, yakında karnımın şiştiğini göreceksiniz. Eee! Ben takip ediyorum onu. Hiç öyle bir tivit görmedim. Yalan mı konuşuyoruz lan biz burada! Bitir demediniz mi lan! Evet 9 maçta 3 puan hocam ne diyorsunuz? Valla Güntekin’ciğim, tam tersi olacak o.

Hadi gittim ben. Buralardayım.

P.S.: Hot ‘n Cold videosundaki Türkiye bayrağına dikkat! Ben de oradaydım oooolum!

4 thoughts on “She’s Been Kissed!

  1. simdi diyeceksiniz ki ha yeni mi aklina geldi yorum yazmak. "kac kere yazacam ben, yazacam dedin, yazmadin."

    hæææææææssiktir! ulan bunu soylemeye hicbirinizin hakki yok. hadi sadece birinizin var. digerlerinizin yok. artik buna link vermicem.

    ankara'ya gittim geldim ben de iste. size selamlar getirdim suyunu ictigimin diyarindan. karnim ac bir de ya. cagnan'in da karni acmis. nohut pilav isticem diyo. lan madem disaridan isticen nohut pilav mi istenir a.g.

    ezel de cok heyecanli bitmis ha!

  2. son gelismeleri hep mesajla sneyl amcoolumdan aldim dun gece reklam aralarinda. o yuzden pek bir sey kacirmis olmadim. ya cok afedersiniz de su sol gozumu sikecem ha! ne bicim gozmus arkadas. valla illallah dedirtti.

    affettiniz mi? sagolun lan. canimsiniz. ok bye.

  3. ben oradaydım diyorum siz nelere gülüyorsunuz ya. çok eğlendik biz kızlarla. çok iyiydi performansı. kızlaaağğaaaağğğğr.

Leave a Reply