JDownloader

“Bu yaziyi yazarken agliyorum biliyor musun Nalan?”

Genclik super lan. Su zamana kadar “flashget neyime yetmiyor yeaaa!” diyerek hep mesafeli durmustum JDownloader’a. Bugun rapidshare’den cok parcali bir dosya indirmem gerekti. Son zamanlarda “bedavacilara” soyledigi “bos slot yok” yalanini hepiniz biliyorsunuzdur. JDownloader’a slot mlot yemiyor arkadas. Sectim linkleri ve rar sifresini, dedim ki JDownloader’a arkadas bunlari indir, sonra verdigim sifreyle rardan cikart, sonra gereksiz dosyalari sil. rar’dan cikartirken eger dosya adinda – ya da . varsa onlari da bosluklarla degistir. Hatta dosyayi download klasorunde bir alt dizine ac. Gik demedi yapti hepsini. Resmen birak bilgisiyari git olmus. Benim icin indirdigim programi kurup, odevimi yap desem onu da yapacakti. Ondan sonra da “birlikte bir dondurma yer miyiz?” diye sorardi. Olmus bu resmen. Flashgot ile calismasi da cabasi.

7 thoughts on “JDownloader

  1. bak yine başka yazılara yorum var, buna yok. kimin olduğu bellidir. anlamsız yazışlar var ya.
    +rep dostum. hemen indiriyorum. yalnız rar şifresi istiyor. ne yazmam gerek? bir de para nasıl çekiyoruz? msnim [email protected] eklersen sevinirim.

  2. ne diyosun sen yeğen? adam olmak da ne demek? adam olmak siyahtır, siyah ise ihanet yeğen. beyaza gelince, beyaz sadakattir. ama gün gelir ki ihanet eden sadakat ister yeğen. siyah-beyaz= ölüm-yaşam… en büyük newcastle united yeğen…

Leave a Reply