3

Ankamall’da gördüm bu balonu. Resmen 3 olum! Kocaman bir şey. Hemen fotoğrafladım tabii. Adamlar 3 balonu yapmışlar ya! Yani onca sayı dururken, onca şekil dururken sen git 3 balonu yap iyi mi! Vallahi helal olsun. Ya kaç balonu yapacaklardı ki zaten!? Fiyatını soramadım. Unutmuşum galiba o heyecanla. Gönül isterdi ki alayım, nbh_‘ye doğum günü hediyesi yapayım.

Bugün, yani 12 Eylül, nbh_’nin doğum günü. Kendisinin doğum gününü iki kez kutladım. Daha da kutlarım orası önemli değil. Doğum günü hediyesi demişken, kendisini Ankara’ya döndüğünde bir sürpriz bekliyor. Yani bekleyecek. Çünkü, hediye daha hazır değil. Hazır olunca bekler ama.

Bir de böyle şekerlik yaptım kendime jelly beans ile. Denemecan da yaptı bundan kendi evinde. Yalnız ona hep anasonlu denk geliyormuş. Üzülüyormuş o da. Neyse ki benim şekerlerde anasonlu yok. Mutlu son var hep. Fotoğraflar da çok dandik çıkıyor ya. Telefonla çekiyorum ondan. Yaklaşık bir yıldır falan fotoğraf makineme pil almayı düşünüyorum. Kendi pilleri bir futbol maçına girerken polisler tarafından alınmıştı. Ulan niye alıyosunuz ki pilleri!? Ne olabilir yani. Sanki ben video çekip, aynı esnada da justin.tvden yayınlicam. Yani amaç nedir anlamıyorum ki. Zaten anlamadığım en önemli şeylerin başında gelir bu konu. Neden fotoğraf makinesini yasaklarsınız bazı yerlerde. Ulan amatör kayıt diye bir piyasa var. Engel olmayın buna lan lütfen plx.

Takip ettiğim bloglardan 2 gündür ses çıkmıyor. Oysa ki her gün yazı yazardı onların çoğu. Susmayın ya. Yazsanıza. Yoksa tek tek isim veririm. Hadi bakalım ben gideyim de siz yazın.

Ben de Coldplay dinleyeyim. Zira baya oldu dinlemeyeli. Zina yapmayın lan. Çok kötü bir şey o!

7 thoughts on “3

  1. pillerin alınmasının sebebi başkadır diye düşünmekten kendimi alamayacağımı taahhüt ederim. Sinirlenip de sporcuların kafalarına atarcasına magandalık yapma diye böyle bir yol izlemekteler bence. Benim pilleri de algerguzelsoy çalmıştı hatırlarsan ya da sen bunlar bitti diye attın o kafayla 🙂 Neyse bunlar geride kaldı, önümüzdeki maçlara bakalım. 3 puanlık sistemde her şey olabilir. Başka kaç puanlık sistemde her şey olabilirdi ki? Ayrıca o balonu almaman beni çok kırdı. Bi daha nerde bulacaz lan öyle yaratıcı bi ürünü. Adam olamıyosunuzya ilk etapta ona kızıyorum.

  2. Bak yine nereden nerelere atlamışsın şapşal:):):)
    olum benim gibi temiz yüzlü bir insan ne magandalık yapabilir ya, sorarım sana. ne gibi bir magandalığım olabilir. gece gece sarhoş olup eni 3cm olan bir direğin arkasına bile saklanamam olum ben.

    seni kırmak beni çok yıprattı gerçekten. keşke adam olaydım da o balonu alaydım. alayına isyanlardayım. dayımlar iftara gelebilir yarına. ama bir dakika, benim ankara'da dayım yok ki! hay aksi. neyse artık.

  3. 2 responses to 3 yazisi gozumu tirmaladigindan bu yorumu yazma ihtiyaci hissettim. yok lan yok. onu yorumu yazmaya gelince gordum. aushduashd. nasil baslayacagimi da bilemedigimden bari sunu yazayim dedim. oncelikle sneyl kankama bir cift lafim var. "hay senin tarih kavramina sokayim birader." hah simdi rahatladim. neyse adam yapmis lan jelly beans kavanozu. super. benim evde yok bundan artik cunku onu okula goturdum. okuldaki odada duruyor. canim sikildikca yiyiyorum. odamiza gelenlere ikram ediyorum. sirf benim sevmedigim anasonlululari yemek icin gelen jennifer var. kadin anasonlu seviyor yahu. rakiyi da sever demek ki o. raki alip vermek lazim. o alinir sorun yok onda. baris manco'nun hepinize selami var onu da yazmadan bitirmeyeyim. carlton baba ile geciriyorum ben de cumartesimi. hani merak edeniniz varsa diye. simdilik bu kadar. tekrar gorusmek uzere esen kalin. balon da guzelmis.

  4. anasonlulu 😀
    jenna jennifer..
    barış manço'yu nerede gördün olum sen? nerden çağrıştın barış manço'ya 😀

    benim de cumartesim yeni başlıyor. türkiye-ispanya maçının ikinci yarısının bitiş düdüğü ile birlikte kendimi alemlere atacağım. carlton yok belki ama drunk chicken var.

  5. o takip ettiğin bitakım bloglardan biri benimki değil de mi? olm neden benim blogum yeterince popüler olamıyor lan ühühüüh

  6. hee sen de varsın. okuyorum ki ben senin blogunu. yorumlarıma ya cevap veriyorsun ya vermiyorsun. bu sebeple biraz üzülüyorum.

Leave a Reply