ARKAYI BEŞLEYELİM

Değerli okuyucularım ve onlardan az çok daha değerli yazar arkadaşlarım ve çok değerli kaymakamım bir o kadar daha değerli garnizon komutanım.
Lan geldim lan. Zaten hiç gitmemiştim ki ben. Yollar benim için gitmek manası taşımamıştır hiç bir zaman. Bir durma biçimi olmuştur. Kim nereye gitmekteymiş zaten. Sonra vay efendim veda yazısı gibi olmuş. Aman diyeyim.
Geçmiş olsun çok geçmişler olsun. üzüldüm biraz ben işte ama sonradan geçti. Dikkat et kendine. Haydee.
Bu aralar bu mahalleye pek uğrayamasamda gönüllerim sizlerle hep. Morallerim de sizlerle. Hepsi birden lan. Sadece birisi sanmayın yanılırsınız. Hata var!
Ama baktım gördüm ki bu ortam iyi. Tebrik ettim sizleri. Doğru yerde olduğum vurgulandı Tanrı tarafından. Aziz Allah!
One night stand olayını bıraktım bu arada ben haberiniz olsun. Tövbe ettim. Zemzemle abdest aldım. 3 rekatta namaz kıldım. Sæbæh næmazı iki ræket demişlerdi ama ben üç kıldım. Nedenini yazmama gerek yok herhalde. Var diyen olursa da onun ta amına koyayım. Küfür olmayan yazılar yorum alamamaktaymış diye bir bilgi geldi de onun içindi bu da aman diyeyim üzerine alınmasın kimse.
Özledim sizleri. Herkes kendinden bişeyler bulacaktır burada. Ben bulamadım mı dedi biriniz? Bravo takım!

2 thoughts on “ARKAYI BEŞLEYELİM

  1. Erhaba lan! amcoolu dün aramışsın, mesaj atmışsın. dexterity biraz düştüğünden telefona yetişemedim. yoksa duymuştum zilin sesini. hoppaaaa! taburcu oldum işte ben. evde takılıyorum. seninle konuşma fırsatı bulmak, seni daha yakından tanımak isterim.
    saygılar…

  2. 23 yaşındayım, japonum. bukkake videolara hiç ilgim yoktur. beni daha yakından tanımak isterseniz dahili numaram 3. her türlü cam2cam itinayla yapılır. ''naah thanks'' söz öbeği literatürümüzde katiyen yoktur. en yakın zamanda bana ulaşmanız dileğiyle. SEX4LIFE

Leave a Reply