Out Of Topic

Öncelikle kendimi tanıtmak isterdim ama gerek olmadığını düşünüyorum. Bu ilk yazım olduğu için böyle bir girişin daha münasip olduğuna karar verdim. Dediğim gibi ilk yazım bu, daha önceki yazılara yaptığım katkılar görmezlikten gelinemez tabiki de . Gerek konu içindeki küçük rollerim, gerekse yazının tüm konusunun şahsiyetim veya yaptıklarımın olması beni mutlu etmiştir.
Belirtmek isterim ki bu cümleler zorunluluktan doğan bir şey değil içten gelen derin bir hissiyatla yazıya aktarılmaya çalışan düşüncelerdir.
Yazımın konusuna gelirsek belirli bir konumuzun olmadığının hemen farkına varırız. Daha önce iki kez ve şimdiyle beraber üçüncü kez söylemek gerekirse ilk yazımdır bu ve bu yüzden genel bir konuşma, bir hitabet, bir sesleniştir bu yazdıklarım. Bende buradayım lan! deyişimdir. İçimde giderek artan yazma tutkumun burada dinginleşecegini belirtmek isteyişimdir. Ben kelimeler deryasında kürek çekmeye çalışan bir kayıkçıyımdır bir nevi. Bu yolculukta karşılaştığım diğer tüm kişilerin de eleştirisine, yorumuna açığımdır.
ps : Bu yazının tam olarak beni yansıttığını düşünürseniz yanılırsınız. Aman diyeyim!

2 thoughts on “Out Of Topic

Leave a Reply