Finaller

Olum duzenli hayata gel lan! Gene saat 8, gene ayaktayim. Tabii dun 22.40’ta yatmis olmamin da etkisi olabilir bunda. Birazdan gunluk chipleri almaya giderim. Sonra dusa. Oradan sok’a kahvaltilik almaya da gittim mi tamamdir.

O degil de, dusunsene, sabah 8 de kalkiyorum. Dus aliyorum, kahvalti ediyorum, 10 gibi calismaya basliyorum. 23 bilemedin en gec 24’e kadar calisiyorum. 8’de kalkiyorum, dus aliyorum kahvalti ediyorum, sinava geliyorum. Hey yavrum hey. Skorlar skoru alirim sinavlardan. Hayir zaten digerlerinden korkmuyorum da, “Hydrometallurgy” diye lanet bir ders aliyoruz. Hocasindan midir, suyundan midir bilinmez, rezalet! Iki vizemin toplami 51 mesela benim. 25% ini al. 12,75 eder. 50 den 12,75 i cikart. 37,25. Onu da ikiyle carp. Etti mi sana 75. E ben nasil alayim 75. 51/200 alan adam 75/100 u nasil alsin. Iste o yuzden ona biraz hunharca calismam lazim. Ne zamanmis o dur bakayim. Hah baktim son finalmis lan o. Vay assolistler son cikar hesabi yapmislar. Iyi, iyi. Aradaki haftasonunu ona ayirdim mi tamamdir. Biraz da “general geology” endiselendirmiyor degil beni ama onu hallederim gibime geliyor. Ayni sistemi uygularsam ilk iki sinavla o da olacak.

Bugun Canan Saka insaninin dogumgunu. Buradan bir kutlayalim da, gun icinde nasil kutlariz o belli olmaz. Plan, program da yapamadim ki. It gibi uyuyor afecersiniz. Saat 20 de yatiyorum demeler. 04.00 da wall post yazmalar. Ne bileyim anlamiyorum ki ne yapmaya calisiyor. Adam gibi de oturmadi. Ise gidicem dedi, 3 saat sonra geldi ne oldu geldin mi diyorum. Yok gitmedim diyor. Tirnak isareti koymaya da usendim simdi konusmayi aktarirken de o kadar kusur kadi kizinda da olur. Neyse tam bu arada geldi. Ne demisler, iti an comagi hazirla. Ne istiyorsun lan sen hediye? Agzini yuzunu kiricam senin. Optum, bye!

2 thoughts on “Finaller

  1. iti an çomağı hazırla diyerek doğum günümü kutlaman beni benden aldı.

    hayır ben uyuyorum diye mi program yapmadık onu anlamadım, ben uyuyorsam sen uyanıksın, yap planını ben uyarım auhauhs.

    hediye konusuna gelirsek bekle şimdi alıntıyı bulucam; (buldum) “ayrica birinin istegiyle alinan hediye olmaz ozellikle de istegi yapan hediyenin sahibi olacaksa”

    iyki dooodum beeeeen :E

  2. yorumumdan çok pişmanım, geri de alamıyorum. kalsın orda nabıcan.

    bi de ne diycem, iyki dooodum beeeen :e

Leave a Reply