Yolda Icim Gecmis

Aykut’lardan ciktiktan sonra, buz gibi bir havada dolmus duraklarina dogru yurumeye basladim. Yol uzerinden gazetemi aldim dolmusta okurum diye. Dolmusa vardigimda zaten 3 kisinin hali hazirda dolmusta oldugunu gormek beni biraz sasirtti. Ne isleri oldugunu dusunmeden edemedim. Kapiyla acisal olarak direkt temasa girmeyecegim bir koltuk secerek, ona kuruldum. Dolmus hareket etmeden on sayfayi bitirmistim. Eklere gecmeye karar verdim. Ilk eki okurken uyuyakalmisim. Gozlerimi actigimda Sihhiye Koprusu’ndeydim. Saate baktim. Nasil yani dedim? 2 saatte ancak Sihhiye’ye mi gelebildik? Hem de ters yonden. Uyandigimi goren sofor, bos dolmusta sesini yankilatmak istermiscesine bagirarak, “Ooo, gunaydin hocam!” dedi. Gunaydin dedim. Suratindaki pis siritisa maruz kalmamak icin goz temasi kurmamaya dikkat ediyordum. “Otur, otur.” dedi. “Donucez nasilsa okula birazdan.” Adamin bu rahatligina ben de guldum. “Uyuyakalmisim.” dedim. “Cok oldu mu?” Rahat etmemi saglamak istercesine basiyla hayir isareti yapti. Oturdum tekrar koltuga. Actim gazetemi, okumaya devam ettim.

Ogrendim ki, “magister” diye bir kelime var.

Yazan: Kantinden aldigi karisik tostlari mideye indirmis bulunan denemecan.

“Karisik tostlar?!” dediginizi duyar gibi oluyorum. auahauahahau

4 thoughts on “Yolda Icim Gecmis

  1. asdhaksfja fja fajita ha ah ha ha ehue huhe huegi gkbds hgb telegol yılbaşı özel. keşke yanında olsaydık bu güzide anında. beni yine uyandırmazdım merak etme. ben de böğrek yiyorum. ne içtiğimi belirtmiştim.

  2. lan cidden aynı dolmuşla geriye döndüysen çok gülerim.. itiraf et. yoksa sadece rüyayamıydı o.. simitçi işine dönmesin bu olay? 🙂

  3. 2009’a girdiğimizden beri sürekli uyuyorum. 2009’un yeni trendleri de belli olmuş bu arada, kırmızı sakal moda diyorlar ben bilmiyorum.

  4. ne yapsam bir idol, bir ekol olyorum, yaratıyorum.. hadi hayırlısı gençler.. Sn. Saka’nın dogumgününü buradan kutlayayım dedim ben de.. hayırlı olsun.. nice senelere..

Leave a Reply