Yeni Temamiz ve Ben

Su siralar yogunuz, hepimiz! Tatil onumuz evet ben de bunun farkindayim ama bir sey yapmamanin getirdigi stresi de disari vurmadan edemeyecegim. Tesellicilere sozlerimdir. Her neyse… 2 haftalik bir aradan sonra tekrar evdeyim. Bilmiyorum daha ne kadar evdeyim diye bir kalip, su anki evdeyim kalibiyla birebir ortusebilecek. Orten ve birebir fonksiyonlar… Bilen, bilmeyene anlatsin.

7 ekim. Siradan oldugu kadar, farkli da bir tarih. Hayalkirikliklarinin ulkesi!

Bos yere cagrisiyorum yahu ben de!

Yeni temamiz guzel oldu.

10 thoughts on “Yeni Temamiz ve Ben

  1. buna sadece random gülerim ben…
    bakınız;
    asdşoıashfğoeırhsdpfıousdh
    bir tane daha güleyim çok içimden geldi…
    sdafpkjsdfşsdgjfhdgşıuhyh
    bi de bold yapayım bunları. bold deyince ok geldi aklıma nedense. neyse burası yorum bırakma yeri, yan gelip yatma yeri değil.
    bold yapmayı da unuttuk iyi mi??

  2. gecen random a gittik. iciyoruz, iciyoruz, iciyoruz. adam geldi, “nabiyonuz lan siz burada?” dedi. benim yanimda da arkadaslar var erkegi olsun kadini olsun. dayanamadim, “sana ne lan it oglu it!” dedim. meger herif oranin sahibiymis. guze bir dovdurdu bizi korumalarina, bodyguardlara. “eeeh” dedim, “kalkin lan manhattan a gidiyoruz.” kalkti hepsi. bindik taksiye “20 liralik gotur bizi” dedim. dagin basinda birakti. aykut u aradim, “allah seni kahretsin!” dedim kapattim. soguk zaten hava. slm mrb asl pls ltf tşk bye

  3. geçen haçen dedik birden böyle. nasıl dedik, niye dedik anlamadım. ordan bir adam uşağum dedi. bizim bir arkadaş var, taylan molla diye, laz kendisi. ne diyosun olum sen diye bir sinirlenmesin.. türkçeyi düzgün konuşuyor ankara’da kaldığından. eyvahlar olsun zor zaptettik. tetiği çekmesiyle adamı vurması bir oldu. kim kimi vurdu şu an çıkaramadım.
    benim şimdi gitmem gerek sonra görüşürüz. bye bye. öptüm! ben de öptüm!

  4. en çok ben sevdim yeni temaanizi..güle güle yazın :))

    zeynep dedi ki…

    o kadar bekledim.. aman denemecan teşekkür eder diye, yazı onun yazısı diye. cevap yok..
    o kadar bekledim.. aman cevap verir diye, yazı onun yazısı diye. teşekkür yok..
    o kadar bekledim.. aman bir farklı cümle yazayım diye, yorum benim yorumum diye. yaratıcılık yok..
    yaa böyle de kendimi eleştiririm. tiridine banarım. banlayın lan beni! bak lan diyorum. denemecan diyorum. lan!?

  5. tamam, temamizi begenmis, iyi, guzel. niye tesekkur edicez ben orayi anlamadim ki? begenisine hitap edebildigimiz icin tesekkur etmemiz mi gerekiyor? boyle bir sey mi var lan bizim kulturumuzde. ya da ben ulkeden cok uzak kaldim. bilemedim simdi. tesekkur ederiz zeynep. begenmeni begendim. ne mutlu ki begenildik. aslinda tamamen sneyl begenildi. ben begenilmedim. bunu yapiyom dedi yapti. gozleri biraz yoruyo bu bana sorarsan. zaten sikisikta. alismak lazim. bunlari begendiysen, bizi boyle sevdiysen tesekkur ederim. yani onca yildiz var, onca gokada var sen geldin bunu begendin. gecenin yildizi, aklindaki gokada olduk. oyle mi? cok tesekkur ederim. senfoni! bu espri yeter ama artik ya. valla sinirlendim kendime. hayir 3 kere yaptin daha ne diye aynisini yapiyosun. tesekkurler zeynep, her nerede yasiyor ve yasatiliyorsan. kacmak icin kullandiginiz biskuvi posetinin icindeki biskuvileri yediniz mi? tesekkurler zeynep. cok sagol. senin gibi arkadaslarin pozitif feedbackleri olmasa ne yapardik bilemiyorum. tekrar tesekkur eder saygilarimi sunar ve huzurlarinizdan ayrilirim. hoscakalin. esen kalin. saglicakla kalin. dikkat edin hasta olmayin giyinin kalin kalin! kelime oyunu yapma bir ya. yeter artik bu tiksinmelerim senin indukledigin. karakteri sorun etmemesi ayri hosuma gitti. bravo blogger. sana da tesekkur ederim. tesekkurler zeynep!

  6. son yorumun hoşuma gitti aferin..
    farkettiyseniz ben de okuyorum yazılarınızı, takip ediyorum çemkirmelerinizi modundayım..
    teşekkürler..

  7. milyonlarcası içinden seçmem biraz zor oldu ama rica ederim denemecan..
    sevgilerle..
    🙂
    (sneyl kişisi sana özel olarak çemkiricem..)

  8. “anatemaana” anne ben kelime oyunu yaptim. efendim asil biz rica ederiz. boyle bir sey yok degil mi ya? asil biz rica edemiyoruz. olsun temelde ne dedigim anlasildi.

Leave a Reply