Uyan!

Mükemmel bir rüya görmektesiniz. Belki de uyurken yüzünüzü bir tebessüm hali almış. Mis gibi uyumaktasınız. Sonra birisi gelip sizi uyandırıyor. Yüzünüzdeki o tebessüm gidiyor bir anda. Sonra o güzel rüyayı hatırlıyorsunuz, mutlu oluyorsunuz. Uyandırılıdığınız için üzülüyorsunuz. Böyle gidip geliyorsunuz işte. Doğal olarak yanağınız ağrıyor, bir gülüp bir durunca. Ruhunuz da yoruluyor tabii. Bu kadar karmaşayı kaldıramıyor.

Tatilden döneli çok oldu. Bunu yeni farkettim. Lucid dreaming üzerinde daha çok çalışmalıyım. Belki o zaman tatilim uzun sürer. Kamplumbağalarımdan bir tanesi ölmüş ben yokken. Diğeri de üzüntüden kendini güneşe verdi. Kafesinde küçük havuz gibi bir şey var. Balkona çıkarıyorum, ayaklarını oraya uzatıp yatıyor. Hayvanın hayatı tatil. Benimki gibi 1 haftada gelip geçmiyor.

Sonuç olarak, yine buradayım. Yazmaya biraz ara verebilirim. Bilemiyorum. Geçen bir yazı yazdım. Sevmedim onu. Henüz tam olarak hazır değilim galiba. Yazmak rahatlatsa da, daha rüya modundayım. Gerçeklere gelemedim. Onlar bana gelene kadar da beklerim herhalde.

Leave a Reply