Geri Donuyoruz Lan Sanki!

Yilmaz’i meseneden silmemizle birlikte bir heyecanlanma oldu, itiraf edelim. Baktik ki blogu bir alt dosyadan sunmaya baslamamiz sonucu neredeyse olduruyoruz, hemen ozune dondurduk. Hemen derken bes-alti ayi kastediyorum tabii. Kutup ayisi, boz ayi degil. Kimin hemeni peki ha? Kimden oturu? Benden oturu. Hep ben gaza getirdim blogu tasiyalim tasiyalim diye. Tasidik  da ne oldu? Gordugunuz gibi bir sey olmadi. Japon Konsolosu bile tek basina bizden cok yazdi. El elden ustundur. El elin esegini turku cigirarak arar. Eller gunahkar…

Neyse, ne diyordum? Bir sey dedigim yok da retorik ilmine olan askimdan dolayi bir ustteki paragrafta kaybetmenize neden oldugum dikkatinizi yeniden toplayin istedim. Heh iste dun dusunduk, tasindik. Hakikaten tasindik, cumle hatali bitmedi orada. Dusundukten sonra ana alanimizi sundugumuz dosyaya tasidik blogu. Kimden oturu? Sizden oturu ulan. Sneyl.com adresine gelip blog linkine tiklamayi ya  da yeriminizi guncellemeyi zahmet olarak gordugunuzden oturu! Okuyucuya kizmayali oldukca zaman olmus. Nasil kizilacagini unutmusum. Gerci sonucta tarzim bu benim o yuzden kolay hatirlarim, omuriligin bir yerinde takilip kalmistir o yetenek muhtemelen.

Daldan dala atlarken buradan Seul Erkek Lisesi’ndeki dostum Frentzen’e, Rancho Rosa Junior High’daki kardesim Julia’ya ve dunyadaki butun ponpon kizlara selam ederim. Selam faslini da bitirdigimize gore artik bambaska seyler denemenin vakti gelmis olsa gerek. Aslinda cok da uzatmak istemiyorum malum nedenler dolayisiyla. Ileriki gunlerde Google Drive olsun, Android olsun yok lan ne Android’i ne Google Drive’i ya! Sanki bana Ars Technica! Arsehole. Kufur varsa ben yokum. Su anda kendime cok sinirlendim. O yuzden kapatip gidicem.

Leave a Reply