Az Once Yaptigim Kahve

Bekledigimden biraz daha sert olmus. Posetin dibine geldigimden tam kendi olcumu koymadim prese, cunku oyle yapsaydim ambalajda kalan kahve bir sonraki icim icin yeterli olmayacakti. Dolayisiyla kalacak olan kahveyi de normal miktarimin uzerine boca edince, biraz da uzun bekledigimden, acilasmis hafif. Neyse bugun de boyle icilmis olur. Kosta Rika ve Honduras’in komsusu Nikaragua’dan gelen bu kahvemizin icimi, bu sefer oldugu gibi olculeri bozup rezil etmezsem, gayet hosuma gidiyor. Bir Kolombiya degil tabii.

Endonezya’dan sevgiler.

3 thoughts on “Az Once Yaptigim Kahve

  1. Java jamp. Buraya fotoğraf ekleyebilseydik güzel olurdu. Telefondan yazdığım için yani. Hani direkt fotoyu çekip eklemek gibi. Aslında telegram gibi bir app yaz sen. Beleşe kullanıcı bilgilerini de ele geçirmiş oluruz. Sonra onları da ayrıca satarız. Böylece güzel bir para kazanmış olabiliriz. Hatta uygulama paralı olsun. Paralı olunca daha cazip olur. Gerizekalılar alır.

  2. Uygulamayi cok begendigim icin ben de parasini verip marketten alirim. nbh_ amcoolumuz “Amcoolu apk’yi paylasir misin?” gibi densizlikler eder.

  3. Adam baba oldu su yaptigi hareketlere bak ya. Yaziklar olsun. Peaky blinders seyrederken iyi.

Leave a Reply