Foul-mouthed Mysterious Rapper

Evvel zaman icinde kalbur zaman icinde, develer tellal iken pireler berber iken agzibozuk ya da diger tabiriyle kUfUrBaZ Aldrin, hoop double double yaptim hoop, nam bir repci yasarmis. Gel zaman git zaman bizim bu naif Aldrin otobus yolculuklarinda cam kenari bilet bulamadigi icin optimizmi kendisine yol gosterici edinmis. Yazasim yok ya. Yolla yolla yolla.

9 thoughts on “Foul-mouthed Mysterious Rapper

  1. gerek kelime esprisi olsun, gerek geçmişten espri olsun, gerek kendine eksi oy vermen olsun, az ama öz, nokta tuşum çalışmıyor, o yüzden noktalı virgül koyacağım;

  2. beyler ben burada yazar olmak istiyorum. kime basvuruyoruz. dilekcemi hazirladim iletmek istiyorum lutfen yardimci olun. yazi yazan her bir kisinin yazar sayildigi su gunlerde yazmazsam cok ayip olacak cunku. bir ben eksik kalamam. en kisa zamanda yetkililerden donus yapilirsa cok mutesekkir olacagimi belirtir. hepinize yapacaksaniz iyi tatiller dilerim. yapmayacaksaniz sizin izin uzulmek benim isim mi hayir. ay yazasim geldi diyorum. comment comment nereye kadar. bana da yer acin.

  3. boyle bir sey olabilir mi. gunlerdir buyuk bir caresizlik ve umutsuzluk karisimi ruh haliyle maillerimi kontrol ediyorum. hic bir sekilde donus yok. hatta spam maillerime bakiyorum orada da bir el uzatan olmamis. hatta bazen cop kutusuna bile bakiyorum ki bilgisayarimi biri hacklemis hesabima girmis sizden gelen yazar oldunuz mailini okumus ben gormeden cope atmis mi diye. tatli telaslarla geciyor omrum. bu kadar insan haklarina yazar haklarina saygi gostermeyen bir blog olabilir mi. ileride cok pisman olacaksiniz biz bu hayvan kardesimizin bu karinca kararinca cigligini nasil duymadik diye dizlerinizi doveceksiniz. siz ne bicim yazarlarsiniz size soyluyorum tek tek uzerinize alin. bu sorumsuzluk hepinizin. buradan sneyl e denemecan a japon konsolosu na ve nbh ye sesleniyorum. bu yazarlar hakkinda tum anilarimi buraya dokecegim haberleriniz olsun. o gunler yaklasiyor.

  4. bulunamayan bilinemeyen duyulamayan anlasilamayan ve artik ulasilamayacak olan says:

    ooooo demek sansur var ha! isler ciddilesiyor cirkeflesiyor. gardinizi alin denemecan sneyl nbh ve japonkonsolosu. donusum muhtesem olacak.

  5. demek beni araştırmak kim olduğumu bulmak için hunharca arayışlar içine girmişsiniz. hatta bazılarınız bazılarınıza hesap vermek zorunda kalıyormuş hayatlarınız zindan olmuş. kıyamam şekerciklerim. hayır yüzyılın trolü olmama imkan yok. nolursunuz büyütmeyin beni bu kadar. bir önceki yazımda hepiniz hakkında tek tek anılarımı anlatacağım demiştim. ama bu anılardan benim kim olduğumu çözmenizi amaçlamıyorum. aslında büyük resmi göremeyecek çok büyük bir teknik hata da yapacak olabilirim. neyse buraya sonra döneriz.
    nbh den başlayalım. bu kişiyle olan anım şu şekilde. geçen gene buraya böyle yazılar yazıyorum (ne de olsam resmi olarak kabul edilmemiş olsa da ben de bir yazarım!) nbh nin kullanıcı adının nbh mi nhb mi bhn mi hbn mi yoksa hnb mi olduğunu kontrol etmek için yazarlar sekmesine tıkladım aman tanrım bir de ne göreyim, geri döndüğümde tüm yazdıklarım silinmişti. içimden sizin yapacağınız siteyi ….. dedim sonra pozitif olmaya karar verip bu yanlıştan dönmeniz için sizi uyarmaya karar verdim. sevgili yönetici yazar arkadaşlarım. böyle bir şey olabilir mi ya? biz bir şeyi unutup başka bir yere iki dakika bakamayacaksak neden yaşıyoruz? bari taslak olarak kaydedin bir şey yapın. bu sorunu çözün istirham ederim. bu da sayın nbh ile olan muhteşem anımdır.
    gelelim denemecan a . denemecanla olan anım şöyle. blogta ne kadar acayip acayip yorum varsa artık nickini görmeden bunu denemecan yazmıştır diyebiliyorum. bu anı mı? evet anı tabiki. bu benim içten içte aha bunu kesin denemecan yazmıştır dememe sebep oluyor ki bu bile beyin nöronlarım arasında bir etkinliğe sebep olduğundan dolayı anı sayılmalıdır lütfen küçümesemeyelim. denemecan ın yeri geldi benim gibi kendi çalıp kendi oynayangillerden olduğuna kanaat getirdim. bir gün kendisiyle tanışırsak sanıyorum ki çok şen şakrak bir arkadaşımızmış gibi geliyor. ama bilemiyorum belki de burada yansıttığınız karakterlerden çok uzak tiplersinizdir.
    gelelim sneyl e aslında sneyl için de yazacak anılar daha fazla gibi. bu arkadaşımız askere gitmiş etmiş. siz diğerleriniz hiç askere gittiniz mi? hayır buraya yazmamışsınız da gitmediyseniz sizi kınıyorum. ben de gitmedim henüz. para biriktiriyorum bedelli yapacağım. sizin için de biriktireyim mi? sneyl le ilgili anım askerlik anılarına benzediği için sizi sıkmak istemiyorum ve bu mevzuyu burada kapatıyorum.
    ve son olarak sevgili saygılı japon konsolosu. bir kere kendisi bu nicki almasına rağmen japona benzediğini düşünmüyorum. bu japon konsolosu var ya bu japon konsolosu bakın kendisiyle kaşla göz arasında anı oluşturdum. bitişik mi yazılıyordu bir balık kelimesi var mıydı diye yazarlar sekmesine tekrar tıklayacaktım ki, hemen once bir copy yaptım ve yazarlar a tıkladım hoooooooop su yukarıda yazdıklarım anında silinmişti. yemezler yiğidim ikinci kere yemezler. bu da japon konsolosumuzla olan anım. ama kendisine soylemek istediğim çok şeyler var. mesela hayvanları sevdiğini düşünüyorum kendisinin. onlar için malını mülkünü harcamaktan çekinmediğine hayranlık duyuyorum. keşke herkes kendisi gibi olsa. avrupa da yaşıyor olsaydık muhtemelen nobel barış ödülüne aday gösterilmesi için büyük lobicilik faaliyetlerine girişirdim. türkiye de olunca girişilmiyor mu, çok zor be anam. belki türkiye de olduğumu söyleyerek sizi yanıltmak istiyorum. belki yurdışındayım. belki de değilim. bunu belki hiç öğrenemeyeceksiniz.

    evet yazarlarımız hakkında bunca anıdan sonra dinlenmeye çekileceğim. kendinize iyi bakın. buraya yazı yazıyorum diye şımarmayın. bir gün adımı yazarlar listesinde görmeyi hala bekliyorum diyorum size. siz şaka mı yapıyorum sanıyorsunuz gerçekten anlamıyorum.

    best regards!

  6. bir önceki yazıda bulunan yazım hatalarından dolayı en içten özürlerimi takdim ederim. bilgisayarımdaki yazı fontunu değiştirmem gerekiyor. bunun türk dil bilgisi ile alakasını kuramayan arkadaşlar olabilir, kendim bizzat oldukça maymun iştahlı bir insan olduğumdan dolayı olur olmadık şeylerden etkilenip olur olmadık bahaneler üretmekte ustayımdır çünkü. siz türkçe dilbilgisi ile windows un yazı fontu arasındaki bağlantıyı kurmak için beyinlerinizi yakarken, ben çok uzaklara gitmiş olacağım. bir daha daha dikkatli olurum. bakın mesela bir önceki cümlemde noktalama işareti kullanmadığım için durup durup okudunuz değil mi? tamam noktalama işaretleri kullanmaya da dikkat ederim bir daha. daha da bir şey yazmıyorum bugün.

  7. aynı zamanda düşük cümleler kurduğumu farketmiş bulunuyorum. şu daha daha meselesinde ekranın bana yaptığı bir oyun sonucu arasına virgül koymamış olsam da satır oluştuğunu ve bu durumun sizi cümleyi iki kere okumaktan kurtarmış olduğunu gördüm. bu hayatta her şey sizin lehinize gelişecekse ben nasıl yazar olacağım. her geçen gün argümanlarım çürüyor. çok üzülüyorum.

Leave a Reply