ALOK IS IN INDIA

Napıyonuz lan fındık kurtları? Arada bi’ buraya da bakıyonuz mu? Ulan yazarlar bile burayı doğru dürüst okumazken benim bir ”stalker”ımın burayı okuduğunu biliyorum. Bir keresinde buradaki nickimi tespit edip bana olta atmıştı. Bu da böyle bi’ anımdı. Neyse, ben biraz kendimden bahsedeyim. ”Deyimler Sözlüğü” aldım yeni. Sevgili sneyl‘e de ”KPSS Eğitim Seti” aldım hediye olarak. Onu Ankara’ya getirmek için ne gerekiyorsa yapacağımı belirtmek istediğimi C1 verdim gitti. Her hafta farklı insanlarla El Paso’ya gitsem de onunla gittiğim günler gibi olmuyor. Kankama şu şiirimle seslenmek istiyorum:

 

Kimseyi görmedim ben senden daha güzel

Kimseyi tanımadım ben senden daha özel

Sevgili sneyl kardeşim japon konsolosu der ki

KPSS’den yüksek puan almak istiyorsan yapacaksın sözel

 

Denemecan kankamı da özlüyorum haftada üç kere falan. Ne zaman ”Net Piknik”in önünden geçsem veya gittiğim davetlerde papyonlu bir garson görsem gözlerim doluyor. ”İyi içerdi be rahmetli” diyorum içimden, kalbimin sızısını görmezden gelerek. Çok hüzünlendiğim günler ayakkabılarımı bağlarken uyuyakalıyor, kafam iyiyken bindiğim taksilerin plakalarını telefonuma kaydediyorum. Ama telefonumun arasından şoföre vermek için bir türlü para çıkaramıyorum.

Nbh_ denen tövbeestağfurullah’a gelince, sildim ben onu. Nickinde meymenet yok ki zaten, o alt çizgi ney ya! Kaç yaşında adamsın, yakışıyor mu hiç!

3 thoughts on “ALOK IS IN INDIA

  1. valla güldürdün kanka. aynı zamanda duygulanıdırdın. haftaya el pasoda yine günümüzü gün edeceğiz kardo.

Leave a Reply